slm üstatlar next 2000 süper için çalışan wsp 0.9.6 card paylaşım programı bulamadım bana yardım edermisiniz
Next Star Kategorisinde ve Next 2000 & 2000 HD Serisi Forumunda Bulunan wsp yardım Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : slm üstatlar next 2000 süper için çalışan wsp 0.9.6 card paylaşım programı bulamadım bana yardım edermisiniz...
slm üstatlar next 2000 süper için çalışan wsp 0.9.6 card paylaşım programı bulamadım bana yardım edermisiniz
Çocuklar
beklemez,
insanlar bekler...
Bekledikçe büyürler,bekledikçe
büyürler...
Ve büyüdükçe yaşlanırlar...
wsp yerine spidershare deneyin daha iyi verim alırsınız download linki ekliyorum
spidershare
Konu netvamp tarafından (07-11-2009 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir.
forumlarda bir çok wps programı var ama çalışmıyo serverde 0.9.3 0.9.4 0.9.8 0.9.6 denedim hiç biri çalışmıyo yeşil oluyo ama kanallar açmıyo pc ye format attım eski kullandığım silindi ama yeni indirdiğim hiç bir wsp çalışmadı
Konu ***** tarafından (07-11-2009 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar arkadaşın aradığı kadar var ben truman share share maks spıder share hapsini denedim en güzeli ve hata yapmayanı virüs programından etkilenmeyeni WSP
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.
bende wsp den yeteri kadar verim alamıyorum spiderin açtığı bi kanallı wsp açmıyor bendede o yüzden wsp sharemax spider üçünüde kullanmak gerekir coğu zaman birinin açmadığı öbürü açıyor. tam anlamıyla stabil çalışan bir program zamanla çıkar heralde
süper plus serisinde wsp_0.9.8 çalışması süper 7 tane port çalışıyor.Birde türkçe seçeneği var
Bakta ibret al Yere düşen yaprağa Bir zamanlar Oda bakardı yüksekten toprağa
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)