Next 2000 Super HDTV e-Sata Bağlantısı
Next Star Kategorisinde ve Next 2000 & 2000 HD Serisi Forumunda Bulunan Next 2000 Super HDTV e-Sata Bağlantısı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Gerekenler:
1- Next YE2000 SUPER HDTV (e-Sata)
2- e-Sata bağlantılı HDD (Dışardan beslemeli)
3- e-Sata kablo
İşlemler:
- Cihaz ile ...
-
Co Administrator
-
Katılımcı Üye
-
Yeni Üye
Ustacığım bugün Next 2000 HDTV e-satalı aldım. Ayrıca 1000 GB lık HDD aldım. Bağlantılarıda anlattığınız gibi yaptım. Ancak Kanal/PVR Menüsünde File Browser ve HDD Manager bölümleri aktif olmadı. Acaba sebebi HDD nin 1000 GB olması olabilir mi, yoksa başka sebeblermidir. Receiverın e-SATA sı arızalı veya e-SATA kablosu arızalı olabilir mi.
Bir diğer sorumda bu model için bir sürü yazılım çıkmış, MP3 için RECORT TIME için gibi. Bunları ayrı ayrı yuüklemelimiyim, yoksa sadece son çıkan proğramı (28.10.2008 tarihli) yüklemem yeterli olurmu. Şimdiden teşekkürler...
-
Katılımcı Üye
bekiro Nickli Üyeden Alıntı
Ustacığım bugün Next 2000 HDTV e-satalı aldım. Ayrıca 1000 GB lık HDD aldım. Bağlantılarıda anlattığınız gibi yaptım. Ancak Kanal/PVR Menüsünde File Browser ve HDD Manager bölümleri aktif olmadı. Acaba sebebi HDD nin 1000 GB olması olabilir mi, yoksa başka sebeblermidir. Receiverın e-SATA sı arızalı veya e-SATA kablosu arızalı olabilir mi.
Bir diğer sorumda bu model için bir sürü yazılım çıkmış, MP3 için RECORT TIME için gibi. Bunları ayrı ayrı yuüklemelimiyim, yoksa sadece son çıkan proğramı (28.10.2008 tarihli) yüklemem yeterli olurmu. Şimdiden teşekkürler...
öteki forumdada cevap verdim bekir kardeş bilgisayar bağlantısını yap cihazı arkadan kapar aç
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler