mrb arkadaşlar forumda hiremco turbo hd cihaz kullanip newcam ser kullanan arkdadaşlardan yardim bekliyorum. cihazin ag ayarlarini bi turlu yapamadim birde ucretli newcamd server veren varmi
Kart Paylaşımı Emulatörleri (Card Sharing Emulators) Kategorisinde ve Newcamd & NewCS Forumunda Bulunan Hiremco turboHD YArdim Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : mrb arkadaşlar forumda hiremco turbo hd cihaz kullanip newcam ser kullanan arkdadaşlardan yardim bekliyorum. cihazin ag ayarlarini bi turlu yapamadim ...
mrb arkadaşlar forumda hiremco turbo hd cihaz kullanip newcam ser kullanan arkdadaşlardan yardim bekliyorum. cihazin ag ayarlarini bi turlu yapamadim birde ucretli newcamd server veren varmi
ben de aynı cihazdan aldım, birkaç kez ücretsiz server kullandım. Bir günde gidiyorlar, en iyisi internetten (google) arattırıp ücretli server almak lazım.
Sanırım o cihazda Ccam desteği yok zaten Newcamd daha iyidir.
Arkadaşalar açıklamalarınız ben oldukça aydınlattı..Teşekkürler
Yabancı forumlarda bulabilirsin.Ama dikkat et , daha önce kullanmış olanlardan görüş al.Dolandırıcı kaynıyor ortalık.
ewet arkadaşlar onereseğiniz bir yer varmı ozellikle hd yayınları alabileceğimiz
Ben bir türlü yapamadım bu ayarı bağlandı diyor ama o kanalları açmıyor neden acaba
newcamd server destekliyor benim cihaz ücretli server satan varmı acaba
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)