Neta Yazılımları İle İlgili Soru Ve GÖrüşleriniz Buraya...
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Neta Forumunda Bulunan Neta Yazılımları İle İlgili Soru Ve GÖrüşleriniz Buraya... Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : önce hayirli bayramlar forumda emegi gecenlere ertan bey ve murat bey ilginize tesekkür ederim ama basaramadim yeni nulmodem kablosu aldim ...
-
Yeni Üye
önce hayirli bayramlar forumda emegi gecenlere ertan bey ve murat bey ilginize tesekkür ederim ama basaramadim yeni nulmodem kablosu aldim onunlada tanimadi benim düsüncem q551 yazilimin hatasi bu hatayi nasil gidere bilirim forumda yeniyim kimseyi tanimiyorum tabiki daha tanisacagiz
Prosatforum üyelerininde bayramlarini kutluyorum
recber
Konu recber tarafından (12-10-2007 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir.
-
Yeni Üye
sorun
arkadaşlar troy 2 sdr cihazdaki sorun auto arama yaptırdığımda şebeke açık tp listesinde 12731 3333 v.verileri olduğu halde kanallar eksik çıkıyor.ilgilenen arkadaşlara tşkler.
-
Administrator
televizyoncu Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar troy 2 sdr cihazdaki sorun auto arama yaptırdığımda şebeke açık tp listesinde 12731 3333 v.verileri olduğu halde kanallar eksik çıkıyor.ilgilenen arkadaşlara tşkler.
şebeke aramayı eas promo kanalı üzerinden menüye girerek yapın tabi otomatik aramaya girin ve tp taramayı seçin şebekeyide açık yapın okdir. bu eas 12731 frekansındaki eas olcak:tup:
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
-
Yeni Üye
-
Banlı Üye
neta 1000s yazılım ve kalal listesi yokmu ustam resetlemak oluyormu kanalları silemedim yardım etcek kimse yokmu
-
Banlı Üye
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)