Toshiba Camileo X-Sports Spor Kamera

Konu, 'Teknolojik haberler' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Toshiba Camileo X-Sports Spor Kamera : Toshiba yeni 5.08cm (2.0”) dâhilî LCD ekranlı spor kamera Camileo X modelini duyurdu. Camileo X tatil anılarını paylaşan bir aile, önemli bir konseri kaydeden bir müziksever, spor meraklıları ya da adrenalin tutkunları gibi farklı merak ve tutkulara sahip kullanıcıların tüm aksiyon dolu anlarını kaydetmek için geliştirilmiş. Suya, kara ve darbelere karşı dayanıklı60 metreye kadar etkin suya dayanıklı gövdeye sahip Camileo X-Sports bisiklet, yüzme, kayak ve snowboard gibi sporlarda sudan ıslanma endişesi olmadan kullanım kolaylığı sağlıyor. Su geçirmez kasası olmadan Camileo X-Sports 1,5 metreye kadar düşmelere karşı dayanıklı olduğundan kullanıcılar cihazın kolayca düşebileceği veya darbe alabileceği spor veya etkinliklerde kullanım keyfini sürebiliyorlar.
    [​IMG] [TABLE]
    [TR]
    [TD="class: nieuwscontent"][​IMG]
    Toshiba Camileo X-Sports Hands-free uzaktan kumanda
    Kola takılan uzaktan kumanda ile kullanıcılar kamerayı elde tutmaya gerek kalmadan veya gözlerini sahadan, dalgalardan veya tırmanılan kayadan ayırmadan cihaz üzerinde istediği kontrolü sağlayabiliyor. Uzaktan kumandanın LED arayüzü Camileo X-Sports kameranın durumunu farklı ışık kombinasyonları ile gösteriyor ve kullanıcıların fotoğraf ve video modları arasında anında geçiş yapabilmelerine imkan tanıyor. 3 metreye kadar su geçirmezlik, 1,5 metreye kadar darbeye dayanıklılık ve 5 saate kadar pil ömrü ile bu sağlam ve kullanışlı kumanda her an elinizin altında ve aksiyon için hazır.

    [​IMG]
    Camileo X-Sports ve aksesuarlarda geniş seçenekler
    Camileo X-Sports pek çok özelliği barındıran uygun maliyetli bir aksiyon kamera olarak karşımıza çıkıyor. İlave aksesuarlar ile Camileo X-Sports kolaylıkla diğer ekipmanlara bağlanabiliyor. Düz klips ve yapışkan tutacak ile snowboard, bisiklet veya sörf esnasında kaska veya sörf tahtasına bağlanabiliyor. Alternatif olarak, akıcı bir görüntü kaydı için bisikletin yanına ya da arkasına monte edilebiliyor. Camileo X-Sports darbeye dayanıklı kamera ayrıca ilave esneklik ve daha profesyonel görünümlü sonuçlar için su geçirmez kasa olmadan tripod’a bağlanabiliyor. Kafa bandı ve göğüs bandı gibi diğer opsiyonel bağlantı aksesuarları da mevcut.

    [​IMG]
    X-Sports spor kamera ile videoları ve fotoğrafları kablosuz olarak yükleyin
    Wi-Fi özellikli Camileo X-Sports Toshiba’nın kendi ‘Wi-Fi Connect’ uygulaması kullanıldığında kullanıcıların kamerayı akıllı telefon ya da tabletlerinden kontrol edebilmelerine imkan veriyor. Cihaz en iyi açıyı bulmak için vizör olarak kullanılabileceği gibi uygulama sayesinde objelere yakın ya da uzak zoom yapabilmek, içerik oynatabilmek ve daha fazla esneklik için ayarları düzenleyebilmek mümkün. Uygulama ayrıca video ve fotoğrafları Facebook ve YouTube gibi sosyal ağlarda arkadaşlarla paylaşabilmek için hızlı ve kolay erişim sağlıyor.

    [​IMG]
    Toshiba Camileo X-Sports ile Aksiyonun her detayını kaydedin
    Camileo X-Sports tam ekran görüntü kaydedebilmek için ultra-geniş açı lense ve saniyede 60 kareye kadar Full HD 1080p çözünürlüğe ve yüksek performanslı CMOS sensöre sahip. Ayrıca 5.08cm (2.0”) gömük LCD ekranda tüm detaylar net olarak görüntülenebiliyor. Kullanıcılar fotoğraf çekmeyi, video kaydetmeyi yada her ikisini de aynı anda yapmayı tercih edebiliyorlar. Fotoğraflar sürekli olarak, seri halinde veya zaman aralıklı olarak çekilebiliyor, aksiyon sahneleri ise döngüsel (looping video) olarak kaydedilebiliyor. Elektronik Görüntü Stabilizörü hareket halindeki görüntüyü stabilize etmeye yardımcı olurken, küçük ancak sağlam tasarımı tüm zorlu koşulların altından kalkabiliyor. Dahili micro-SD, mini-HDMI ve micro-USB girişleri sayesinde kullanıcılar, kaydedilmiş içerikleri görüntüleyip transfer edebiliyorlar, aynı zamanda HD özellikli televizyona bağlayarak büyük ekranda seyredebiliyorlar.

    [​IMG]
    Toshiba Camileo X-Sports aksiyon kamera özellikleri
    • Full HD çözünürlük up to 1920 x 1080p (60fps)
    • 12MP CMOS Sensör
    • 5.08cm (2.0”) gömük LCD ekran
    • 10x dijital zoom
    • Ultra-geniş açılı lens
    • Elektronik görüntü stabilizörü
    • Bağlantı: Micro-USB ve Mini-HDMI
    • 64GB’a kadar Micro-SDTM /SDHCTM/ SDXCTM kart girişi
    • WiFi Connect uygulaması ile WiFi 802.11 b/g/n bağlantısı
    • İlave özellikler: Fotoğraf çekim, zaman ayarı, aynı anda video ve fotoğraf çekim, sürekli fotoğraf, ters çekim, spot metre, looping video, saat ve tarih gösterme
    • Boyutlar: 73 x 49.5 x 29.5mm
    • Ağırlık: 94g (batarya dahil)
    • Renk: siyah
    • Dahili aksesuarlar: Su geçirmez kasa (60 metreye kadar), kol bandı uzaktan kumanda, düz klips bağlantısı, düz yapışkan bağlantı, kavisli yapışkan bağlantı, yan bağlantı, bisiklet bağlantısı, vented kask bağlantısı, sörf tahtası bağlantısı, tripod bağlantısı
    • Opsiyonel aksesuarlar: Uzun klips bağlantısı, kafa bandı bağlantısı, göğüs bandı bağlantısı[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
     

Sayfayı Paylaş