VLC (VideoLAN Client) Media Player oynatıcısı build
Pc Programları 1 Kategorisinde ve Müzik & Video Programları Forumunda Bulunan VLC (VideoLAN Client) Media Player oynatıcısı build Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : VLC (VideoLAN Client) Media Player oynatıcısı i
RapidShare: Easy Filehosting
VLC Media Player, şu ana kadar benim konusunda en iyi ...
-
-
Kadrolu Üye
-
Kadrolu Üye
ykmoglu Nickli Üyeden Alıntı
bunu arıyordum
Rica edrim arkadasım tesekürler...
Benim Yaradilisimda Bir MUKEMMELLIK Varsa Eger; O da TURK olarak Yaradili$imdir...
""""""""

""""""""""

-
Co Administrator
codec modec sorgulamayan bilhassa dreambox'i olan herkesin sahip olmasi gereken program
-
Yeni Üye
DVD rip film indirirken çok işe yarıyor ,filmin ilk partından iyimi kötümü olduğunu bu VLC player ile çok kolay bi şekilde anlaşılıyor,en çok sevdiğim özelliğidir.
150cm kollu çanak-Next Vbox 30W'dan,57E'ye kadar-Next9000CI-SS2 kart 2.6D-CAS3-Win7 ULTIMATE 64bit-PC:core2 Quad(Q6600)2.40GHZ-4X1GB DDR2(800 MHZ Kingston)-Ati Radeon HD5770 GDDR5 1GB-320 GB Segate HDD-güç kaynağı:450 watt-GA P35 S3 GIGABYTE anakart-uydu bulucu: PROMAX Prodig-1
-
Yeni Üye
himm Nickli Üyeden Alıntı
codec modec sorgulamayan bilhassa dreambox'i olan herkesin sahip olmasi gereken program
.3gpp uzantılı videoların seslerini oynatamıyor.Cep telefonu ile çektiğin standart videoların dosya biçimide .3gpp dir,bilginize
Konu sıvacı tarafından (30-06-2009 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.
150cm kollu çanak-Next Vbox 30W'dan,57E'ye kadar-Next9000CI-SS2 kart 2.6D-CAS3-Win7 ULTIMATE 64bit-PC:core2 Quad(Q6600)2.40GHZ-4X1GB DDR2(800 MHZ Kingston)-Ati Radeon HD5770 GDDR5 1GB-320 GB Segate HDD-güç kaynağı:450 watt-GA P35 S3 GIGABYTE anakart-uydu bulucu: PROMAX Prodig-1
-
Kadrolu Üye
Arkadaslar güzel bir convert programıda ekledim, saygılar...
Benim Yaradilisimda Bir MUKEMMELLIK Varsa Eger; O da TURK olarak Yaradili$imdir...
""""""""

""""""""""

-
Co Administrator
sıvacı Nickli Üyeden Alıntı
.3gpp uzantılı videoların seslerini oynatamıyor.Cep telefonu ile çektiğin standart videoların dosya biçimide .3gpp dir,bilginize
sıvacı ustam bu tum cep telefonunu kapsamiyor herhalde. ornegin benim telefonumda mpeg4 olarak kaydediyor.
-
Yeni Üye
himm Nickli Üyeden Alıntı
sıvacı ustam bu tum cep telefonunu kapsamiyor herhalde. ornegin benim telefonumda mpeg4 olarak kaydediyor.
Evet haklısınız,ben genelde olan cep telefonların çektiği video formatına dikkat çekmek istemiştim
-
Kadrolu Üye
Arkadaslar gomplayer de iyidir tavsiyemdir...
""""""""

""""""""""

Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler