camd değişimlerinde, cihazı resetlemek gerekiyor! Yoksa çalışmayabiliyor.
Kart Paylaşımı Emulatörleri (Card Sharing Emulators) Kategorisinde ve Mgcamd Forumunda Bulunan MGcamd 1.35 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : camd değişimlerinde, cihazı resetlemek gerekiyor! Yoksa çalışmayabiliyor....
camd değişimlerinde, cihazı resetlemek gerekiyor! Yoksa çalışmayabiliyor.
bu durumda sadece server alanlara cccamd gerekmiyor herhalde.saygılar
Şimdi bunu PLI'ye nasıl atıyoruz TMP'ye attım kurulmadı manual elle klasörlerine yerleştirdim yine yemedi diyeceğim kimse pli kullanmadığından yardım eden olmayacak post kasan bir arkadaşımız adeta sırf sinir bozmak için ben şu satırı hiç yazmamışım gibi "teşekkür ederim güzel paylaşım" diye geveleyecek ve sinirlere gark olacağım değil mi?![]()
Konu engunaydin tarafından (25-01-2010 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.
gerçekten soruna cevap yazardım ama.kendiniz bulup dosyayı yayınlamışsınız.saygılar
Bende pli kullanıyorum aşağıdaki yöntemi denedim çalıştı
dosyayı indirdim sıkıştırılmış dosyayı açtım mgcamd dosyasını var/bin altına gönderdim 1.31 versiyonundaki mgcamd dosyasını replace etmiş oldum restart ettim sorunsuz çalıştı
mgcamd 1.31 versiyonu yuklu degilse once onu yuklemelisiniz ismi 1.31 olarak kaldı ama 1.35 işlevini yapıyor. son olarak 1.35 versiyonunu plinin orjinal sitesinden indirmiştim
absat ve jsc ler 13E deki birde 7w add ve art var bendeki uydularda
pli'ye hacksat ekleyebilen var mı? pli resmi sitesinde eklemenin yasak olduğunu yazıp konuyu kapatmışlar mgcamd kurulumunu'da 1.31 dosyalarını değiştirirerek yapmış vatandaşlar....
Konu mustikk tarafından (25-01-2010 Saat 21:15 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)