Windows 10 Threshold 2 Geliyor!

Konu, 'Windows işletim sistemi' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Microsoft, çiçeği burnunda işletim sistemi Windows 10 için büyük çaplı bir güncelleme yayınlayacak. Windows 10 Threshold 2 isimli güncellemenin detayları ve çıkış tarihi


    [​IMG]Windows 10 ile büyük bir çıkış gerçekleştiren Microsoft, yeni işletim sistemi için küçük çaplı ve toplu güncellemeler yayınlayarak kullanıcılarına üst düzey bir deneyim sunmaya çalışıyor. Görkemli çıkışının yanında sorunları da beraberinde getiren Windows 10 için şimdiye kadar 10’a yakın toplu güncelleme yayınlandı. Ancak sistemdeki sorunlar hala devam ediyor.
    Windows 10 Threshold 2 ne zaman gelecek?

    Microsoft, bu sorunların önüne geçmek ve daha iyi bir Windows 10 deneyimi sunmak için önümüzdeki günlerde yeni bir güncelleme yayınlayacak. Windows 10 Threshold 2 ismini taşıyacak olan bu güncelleme Kasım ayında tüm Windows 10 sürümlerine gelecek. Windows10 Threshold 2 güncellemesinin yapı numarasının build1511 olması bekleniyor. (2015 Kasım)
    [​IMG]
    Windows 10 Threshold 2 güncellemesi, sistem performansında artış ve sorunların gidermesinin yanında Windows 10’a yeni özellikler de ekleyecek. Bu yenilikler arasında, daha fazla kişiselleştirilebilen temaseçenekleri, entegre Skype uygulaması, Windows 10 Mobile sahipleri içinWindows 10 üzerinden mesajlaşma ve geliştirilmişCortana yer alıyor.
     

Sayfayı Paylaş