İOS iPhone 6s ve iPhone 6s Plus Çıkış Tarihi

Konu, 'Apple - iPhone' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Apple geçtiğimiz haftalarda tanıtımını gerçekleştirdiği yeni iPhone modelleri iPhone 6s ve iPhone 6s Plus için merakla beklenen çıkış tarihini de açıkladı. İşte iPhone 6s çıkış tarihi.


    [​IMG]Apple geçtiğimiz haftalarda tanıttığı yeni iPhone modellerinin çıkış tarihini açıkladı. iPhone 6s çıkış tarihi, Apple fanları tarafından merak edilen bir konuydu. Şimdiye kadarki en fazla ön sipariş alan iPhone modeli olaniPhone 6siçin çıkış tarihi belli oldu.
    iPhone 6s çıkış tarihi

    Apple’dan yapılan açıklamada iPhone 6s çıkış tarihi için 25 Eylül Cumagünü işaret edildi. Yani yeni iPhone modelleri iPhone 6s ve iPhone 6s Plusönümüzdeki Cuma satışa sunulmuş olacak.
    Apple yetkilileri, yeni iPhone modellerinin 25 Eylül Cuma günü yerel saat ile 20:00’dan itibaren Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Yeni Zelanda, Porto Riko, Singapur, Birleşik Krallık ve ABD’de Apple Store’larda satışa sunulacağı belirtti.
    iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ekrana ne kadar güçlü bastığınızı algılayan ve temel şeyleri daha hızlı ve daha kolay yapmanızı sağlayan 3D Touch ile iPhone’un Multi-Touch arayüzüne yeni ve güçlü bir boyut getiriyor. Yeni iPhone’larda donmuş anları unutulmaz, yaşayan anılara dönüştürerek fotoğraflara hayat veren Live Photos özelliği bulunuyor.
    Live Photos, 3D Touch, 12 megapiksel iSight kamera, Retina Flash özelliğine sahip 5 megapiksel FaceTime HD kamera ve daha fazlası Apple tarafından tasarlanan, akıllı telefonlarda şimdiye kadarki en gelişmiş çip olan ve daha hızlı performans ve mükemmel pil ömrü sunan A9 çipten güç alıyor.
    iPhone 6s ve iPhone 6s Plus tüm akıllı telefonlardaki en güçlü cam ve havacılık sektöründe kullanılan alaşımın aynısı olan 7000 serisi alüminyum ile tasarlandı. ****lik renk seçeneklerine şimdi roze altın rengi de eklendi.
    Yeni iPhone modellerinin ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı ise henüz netlik kazanmış değil.
     

Sayfayı Paylaş