ben hepsidigital isimli sitede sordum en iyi cihaz bu dediler. hd cihazlar içinde
Linux Tabanlı Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Linux Tabanlı Diğer Uydu Alıcıları Forumunda Bulunan GiGaBlue HD 800 Solo Linux Uydu Alıcısı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : ben hepsidigital isimli sitede sordum en iyi cihaz bu dediler. hd cihazlar içinde...
ben hepsidigital isimli sitede sordum en iyi cihaz bu dediler. hd cihazlar içinde
aladım fakat eski dreambox da çeken hotbird uydusunundaki kanalları nedense göstermiyor acaba çekim gücü düşük mü bu cihazın anlayamadım tarama yapınca kanalları siliyor açılışta istediğim kanaldan açılmıyor buketi şifreleyip gizleme seçeneği yok şimdilik pek hoşuma gitmedi görüntü ve ses güzel
Konu qwertyu66 tarafından (02-10-2011 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir.
Muhtemelen uydu ayarlarını yapmadığınız için hotbird ü izleyemiyorsuuz. İstediğiniz kanaldan açılması için açılışta izlemek istediğniz kanaldayken restart enigma ya da cihazı yeniden başlat yaparak izleyebilirsiniz. Kanal gizleme için başka bir sitede nasıl yapıldığını anlatmıştım. Uzun olduğu için oradan kopyala yapıştır yaparak size bildireceğim(site şuanda bozuk olduğu için yapamıyorum açıldığında nasıl yapıldığını gösteririm)
Konu avant42 tarafından (02-10-2011 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.
ilgilendiğin için sağol cihazı verdim tekrar dreambox 800 hd se aldım onu bekliyorum ilgilendiğin için sağol ellerine sağlıık inşallah ondan memnun kalırım
Şu anda 3 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 3 misafir.)