Windows 10 Insider Preview Yapı 10525 Sürümünü Yayınladı!

Konu, 'Windows işletim sistemi' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Microsoft, yeni bir yapı ile Windows 10 için Windows Insider programını devam ettiriyor.
    [​IMG]
    Redmond merkezli yazılım devi Microsoft, namına yakışır bir şekilde Windows işletim sisteminde güncellemelere ara vermeden devam ediyor. 29 Temmuz’da Windows 10’u kullanıcılar için sunan Microsoft, bugün de Windows 10 Insider Preview Yapı 10525 sürümünü yayınladı.
    Microsoft başkan yardımcısı ve Windows Insider Program yöneticisi Gabriel Aul, Twitter ve resmi Windows bloğu üzerinden yayınlanan yeni Windows 10 güncellemesini duyurdu.

    Windows 10 Insider Preview Yapı 10525 ile birlikte Geri Bildirim ve Insider Hububat uygulamaları geri döndü. Yapılan geliştirmeler arasında ise daha iyi hafıza yönetimi ve renk seçenekleri olduğu yapılan açıklamalar yer alıyor.
    [​IMG]
    Gabriel Aul’un blog yazısındaki açıklamalara göre Windows 10 Insider Preview Yapı 10525 sürümünde bilinen bazı hatalar da var. Bunlardan ilki dikkat çeken Başlat Menüsü, Eylem Merkezi, Görev çubuğu ve Başlık barışın renklerini kullanıcıların bağımsız olarak belirleyebilimesi oluyor. Bu özellik varsayılan olarak kapalı geliyor. Fakat (Ayarlar> Kişiselleştirme> Renkler) adımlarından istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.
    Microsoft, Windows 10 Insider Preview Yapı 10525 ile yeni bellek yönetimi sistemine geçiş yapıyor. Yeni bellek yöneticisi sisteminde, bellek yöneticisi baskı hissettiği zaman kullanılmayan verileri diske yazma yerine, sıkıştırma işlemine tabi tutuyor. Bu işlem aynı anda daha fazla görevi bellekte tutmak için otomatik olarak uygulama bellek kullanım izinlerini de düşürebiliyor. Bu sayede sistem her türlü görevde daha hızlı yanıt verebiliyor.
    Microsoft’un Windows 10 lansmanından sonraki ilk Insider Preview güncellemesi olan Windows 10 Insider Preview Yapı 10525 sürümünü Windows Insider programı üyeleri ve Windows 10 yüklü bilgisayarlarında Preview Güncellemelerini aktif edenler yükleyebilir.
     

Sayfayı Paylaş