kart paylaşımının ömrü tahminen nekadardır? buna cevap verebilen var mı?
KART PAYLAŞIMI (CARD SHARING) Kategorisinde ve Kart Paylaşımı (Card Sharing) Genel Sohbet Alanı Forumunda Bulunan ne zamana kadar? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : kart paylaşımının ömrü tahminen nekadardır? buna cevap verebilen var mı?...
kart paylaşımının ömrü tahminen nekadardır? buna cevap verebilen var mı?
şimdi şimdi hiç sanmıyorum kart paylaşımın biteceğini ben zaten geçen sene aldım dreambox'ı
kart paylaşım kaç senedir var benim bildiğim 2003 yılından beri var belki daha eski kart paylaşıma olan ilgi daha da çok arttı çünkü hackerlar artık şifrelerle falan uğraşmıyorlar paylaşımla bu olayı çözdüler belki bitebilir bir süreden sonra ama mutlaka başka birşey çıkar çıkacaktır da
bende buraya yazıyorum bu iş çok ünlendi çok sürmeden bunun önüne geçerler eskiden nasıl sadece plugins ile izliyorduk sonra engellediler cccam'inde ipini çekerler az kaldı![]()
arakadaslar bir konu hakkinda beni bilgilendirirseniz cok makbule gececek.
simdi bu kadar server sahibi arkadaslar var, para karsiliginda "üyelik" satiyorlar.
bir de kartlarin hepsi lokal diyen de var. nasil oluyorda yabanci bir devletin mesela almanya´nin sky kartini lokal olarak Türkiye´den paylasima verebiliyor. lokal olmasi bu durumda zor degil mi? anca Almanya´dan biri karti alacak Türkiye´ye verecek, bu riski de adam akilli birisi göze almaz diye düsünüyorum. Yani nasil oluyor bu lokal kartlar?? yani bütün uydulari rehare hakki vererek satan serverler var mi? ama sonucta bu da lokal olmuyorki?!
Saygillarimla
littleboy67
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)