1 kart ile internetsiz 2 dreambox calıştırmak
KART PAYLAŞIMI (CARD SHARING) Kategorisinde ve Kart Paylaşımı (Card Sharing) Genel Sohbet Alanı Forumunda Bulunan 1 kart ile internetsiz 2 dreambox calıştırmak Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Teşekkürler...
-
Katılımcı Üye
-
Banlı Üye
Mu®aT Nickli Üyeden Alıntı
Bahsettiğiniz cross bağlatı tipini ben denedim fakat sonuç vermediği için modem gerekli dedim. Çünkü cihazların birbiriyle iletişime geçmelerinde gateway istediğinden modem gerekli

1. dreambox'a elle atadıktan sonra diğer dreamboxlara elle ip atarken gateway olarak da 1. dreamboxa verdiğimiz IP'yi gösterirsek hub yardımı ile veya sadece 2 dreambox varsa hub bile olmadan direk bağlantı ile olur.
-
Paylaşımcı Üye
engunaydin Nickli Üyeden Alıntı
1. dreambox'a elle atadıktan sonra diğer dreamboxlara elle ip atarken gateway olarak da 1. dreamboxa verdiğimiz IP'yi gösterirsek hub yardımı ile veya sadece 2 dreambox varsa hub bile olmadan direk bağlantı ile olur.
hub yardımı ile bu şekilde kesin olur.
not: denemedim cross kablo ile dream çalışıyorsa hubsuzda olur.
-
Banlı Üye
cemali34 Nickli Üyeden Alıntı
hub yardımı ile bu şekilde kesin olur.
not: denemedim cross kablo ile dream çalışıyorsa hubsuzda olur.
Ben hubsız pc ile bağlantıyı bu şekilde yaptım internet olmayan yerde. Ağ ayarlarını yapamayınca dreamde sabit ayarları baz alarak bilgisayarın ağ ayarlarını yaptım, dreambox üzerinden ağa bağlandı, ağ simgesi internet varmış gibi göründü.
-
Yeni Üye
ya arakdaşlar evde 2 dreambox var. birine c satırından almış olduğum server geliyor. diğer dreamboxta gelen yayınları nasıl izleyebilirim. Modem vs hepsi var zaten 4 portlu. bi arkadaŞ örnek vererek yazabilirmi dreamboxlara cccam ayarları nasıl yapılacak. Teşekkürler.
-
Banlı Üye
f_m_y Nickli Üyeden Alıntı
ya arakdaşlar evde 2 dreambox var. birine c satırından almış olduğum server geliyor. diğer dreamboxta gelen yayınları nasıl izleyebilirim. Modem vs hepsi var zaten 4 portlu. bi arkadaŞ örnek vererek yazabilirmi dreamboxlara cccam ayarları nasıl yapılacak. Teşekkürler.
İzleyemezsin. Muhtemelen reshare yoktur izleyemezsin, aldığın serverın sana paylaşmak için yetki vermesi lazım ki bunu vermezler.
Yapman gereken hangisini izleyeceksen server dosyasını ona atıp öbüründen silmek ya da etherneti izlemediğinden sökmek ki aynı anda servera 2 kez bağlanıp ban da yemeyesin.
Konu engunaydin tarafından (21-03-2010 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir.
-
Paylaşımcı Üye
bu açıklayıcı bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar
"Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye,
Bir de Söyleyene Bakarım Adam mı Diye"
FOREVER BLACK & WHITE
-
Yeni Üye
savaş Nickli Üyeden Alıntı
sevgili murat verdigin bilgi
için çok teşekkür ederim ben elektronikçiyim bu tip işlerle kastım uydu degil paylaşım hiç ugraşmadım özellikle dream baox şu anda biş iş var elimde müşterimin istegi bir arap kartı verdim calışıyo irdeto modulde aynı anda birkac mac başladıgı için bunu benden istedi bende olabilir dedim bana bu konuda yardımcı olursan teşekkür ederim yazdıklaarın bana yabancı hiç ugraşmadıgım için msn beni kaydedersen daha detaylı bilgini almak isterim sevgiler savaş
Yanilmiyorsam module takili kart paylasim yapamiyor module takili oldugu icin
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler