KAON-SUNNY KKE+ 1.5 Plus Yeni Sürüm
BURADAN
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Kaon Forumunda Bulunan KAON-SUNNY KKE+ 1.5 Plus Yeni Sürüm Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : KAON-SUNNY KKE+ 1.5 Plus Yeni Sürüm BURADAN...
KAON-SUNNY KKE+ 1.5 Plus Yeni Sürüm
BURADAN
Konu Mu®aT tarafından (20-07-2008 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.
eline sağlık extra çözdüğü kanallarıda yazarsan plus farkını bızde anlaya biliriz hotbord hıspasat dan
kke yi kurdum ama açılmıyor açmadan önce yapmam gereken başka 1 şey varmı daha öncede kurmuştum aynı oldu ingilizce 1 ileti geliyor ne yapmam lağzım teşekkürler
kardeş sen key yüklemek istiyosan benim yolladığım kke zipini buraya tıklayarak konumdan alabilirsin dosya uploaddan indir zipi aç içindeki kke dosyasına 2 kez tıkla cihazını kapat parches bölümündeki enviar--deco yazısının yanındaki kutucuu işaretle cihazını arka düğmeden aç key yüklenecek cihaz kapanıp açıldığında kke programını kapat keyfine bak plus olanda bişe yok galiba ben anlamadım...
Konu zepapyu tarafından (07-09-2007 Saat 02:49 ) değiştirilmiştir.
gönderdiğin dosyayı aldım ve kurdum ama aynı çift tıkladığımda aynısı oluyor kke açılmıyor ve 1 ileti geliyor ( Failed to load control 'MSComm' from mscomm32ocx. Your version of mscomm32.ocx may be outdated. Make sure you are using the version of the control that was provided with your application.) ilgin için teşekkür ederim sağol
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)