USTALAR ADMINLER EYER ELİNİZDEN GELECEK BİR ŞEYSE KAON 1201a5 İÇİN TPS KKE KEY DOSYASA HAZIRLAMANIZ MÜMKÜNMÜ ?:pray:
SİZDEN BU CEVABI BEKLİYORUM:tup:
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Kaon Forumunda Bulunan Kaon İÇİn Tps Talebİ Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : USTALAR ADMINLER EYER ELİNİZDEN GELECEK BİR ŞEYSE KAON 1201a5 İÇİN TPS KKE KEY DOSYASA HAZIRLAMANIZ MÜMKÜNMÜ ?:pray: SİZDEN BU CEVABI ...
USTALAR ADMINLER EYER ELİNİZDEN GELECEK BİR ŞEYSE KAON 1201a5 İÇİN TPS KKE KEY DOSYASA HAZIRLAMANIZ MÜMKÜNMÜ ?:pray:
SİZDEN BU CEVABI BEKLİYORUM:tup:
yapan varsa bende alayım valla hergün yazılım editlemekten iyidir bence:tup:
Stream menu at 8200 veya 8300 yazılımı uyar orada uydudan güncelliyor gerçi menüler biraz daha kaba ama hiç yoktan iyidir
sevgili arkadasım güncelleme zahmetine katlanmayanlar için alın nexs 2000cım super plus kendisi güncelliyor saygılarımla
peki ustam tesekkürler açıklama için daha işim yok yeni cihaz alacam bu saatden sonra tps varsın ızlenmesın
Kardeş senin cihaza stream 8200 ya da 8300 yazılımı at tps leri izlersin.
benim cihazda kaon bordlu izliyorum. uydudan auto uchuava kanalının üzerinde bekliyorsun 8-10 sn tamam o kadar ama menüleri sunny kadar rahat değil ona da katlan. Ayrıca cihazın hw sini yaz eğer içinde çakılı modül varsa olmaz
kardeş saolda bir stream programı için tüm kanalları günlerce dizmeye uğraşama ve tekilaları stream a kurban edemem mesela ben stream 8300 bi ara yüklemiştim tüm kanalları tekrar taratıp 2 günde düzdüm gene aynı şeyi yaşamak istemiyorum ayrıca tps ve hispasatdaki tekilalar stream 8300 ile izleniyomu yoksa sadece tps lermi izleniyo ayrıca yazılım kaç günlük oluyo :pray:
su kanal yüklemeyi bi öğresem stream 8300 yükliyeceğim bende niyeyse uydudan pc ye pc den cihaza kanal yüklenmiyo
hw 12.01.A5
sanırsam bu
BM-8300CI_HW-12.01.A5_Fech-070817.zip
Konu zepapyu tarafından (23-08-2007 Saat 06:14 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)