kaon 12.01.a5 noav hatası veriyor
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Kaon Forumunda Bulunan kaon 12.01.a5 noav hatası veriyor Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Hemen hemen bütün kaonları attım ama noav hatası veriyor sinyal iyi ama kanalları bir türlü göstermiyor...
-
Yeni Üye
kaon 12.01.a5 noav hatası veriyor
Hemen hemen bütün kaonları attım ama noav hatası veriyor sinyal iyi ama kanalları bir türlü göstermiyor
-
Yeni Üye
Hemen hemen bütün kaonları attım ama noav hatası veriyor sinyal iyi ama kanalları bir türlü göstermiyor. Emusuz program yükleyip sonra tekrar yükledim ama netice olumsuz. ne yapmam lazım
-
tarkutay Nickli Üyeden Alıntı
Hemen hemen bütün kaonları attım ama noav hatası veriyor sinyal iyi ama kanalları bir türlü göstermiyor. Emusuz program yükleyip sonra tekrar yükledim ama netice olumsuz. ne yapmam lazım
ilk önce ne yaptığını yani cihazın bu duruma nasıl geldiğini bilmemiz lazım.yazılım atıncamı no av hatası aldın yoksa kendi liğinden mi no av hatası verdi?
''TUNA ELEKTRONİK''
-
Yeni Üye
sunny ve stream programlarda problem yok ama ben eurosportu izlemek için kaon programı atınca noav hatası veriyor sunny ya da stream atınca düzeliyor.
ben kaon atmak istiyorum.
-
Administrator
sunny ve stream programlarda problem yok ama ben eurosportu izlemek için kaon programı atınca noav hatası veriyor sunny ya da stream atınca düzeliyor.
ben kaon atmak istiyorum.
arkadaşım kaon veya sunny hiçbir fark yok...birbirinin kopyası zaten birinde ne izliyorsan diğerindede izlersin...bunun için kaon yüklemene gerek yokki....cihazınız sunny mi yoksa kaon mu acaba?
-
Yeni Üye
cihaz aslında next2500 yani kaon bordlu. tps ler sunnyde auto değil bir de sunnyde eurosportlar açmıyor. Atletizm şampiyonası var o yüzden kaon atacağım cihaza ama hata veriyor eski kaonlarda problem yoktu. Aslında sunny menu daha güzel ama maalesef sunny pek destek vermiyor.
-
Administrator
cihaz aslında next2500 yani kaon bordlu. tps ler sunnyde auto değil bir de sunnyde eurosportlar açmıyor. Atletizm şampiyonası var o yüzden kaon atacağım cihaza ama hata veriyor eski kaonlarda problem yoktu. Aslında sunny menu daha güzel ama maalesef sunny pek destek vermiyor.
arkadaşım cihazın her ne kadar kaon bordlu olsada fark var tabiki sunny ve kaon ile ....ben bunu günlük verdiğim absat yazılımlarını denerken çok farkettim
ayrıca bir kanalı izlerken o kanalı keyini girdinmi sorun kalmaz...kaon ile izlenip sunny izlenemeyn kanal yok arkadaşım
-
Yeni Üye
tps ler sunny auto değil hergün program atacaksın ancak öyle izlersin. Gerçi binupdate ile kendimde yaparım ama birgün olunca uğraşmaya değmiyor.Keşke dediğin gibi olsa da sunnyden izlesem
-
next in kaon bordlu 2500 olduğunu ilk defa sizden duyuyorum, arkadaşım bu cihaz 2005 olmasın?
''TUNA ELEKTRONİK''
-
Yeni Üye
tuna66 Nickli Üyeden Alıntı
next in kaon bordlu 2500 olduğunu ilk defa sizden duyuyorum, arkadaşım bu cihaz 2005 olmasın?
ben 3-4 yıldır kullanıyorum.next 2005 modeli kaonbordludur. Yazılımlar uyar.
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)