neden
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Kaon Forumunda Bulunan neden Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : bendeki kaon KSC 511Z uydumde key girişi 24 karakterlik. bazı keyler 32 karakterden oluşuyor ve ben yükleyemiyorum. neden acaba program ...
-
Yeni Üye
neden
bendeki kaon KSC 511Z uydumde key girişi 24 karakterlik. bazı keyler 32 karakterden oluşuyor ve ben yükleyemiyorum. neden acaba program mı yüklemeliyim?:helpless:
-
Yeni Üye
ve ben hala yükleme yaparken sürekli port kapandı diyor. sorun başka ne olabilir
-
Administrator
vkartal77 Nickli Üyeden Alıntı
ve ben hala yükleme yaparken sürekli port kapandı diyor. sorun başka ne olabilir
arkadaşım cihazın hw si nedir acaba....birde zaten keyin bir satırı 24 karakterdir bunu 8 karakteri ident ve sıra diğer 16 karakter ise keydir
Konu Mu®aT tarafından (20-08-2007 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.
-
Yeni Üye
vkartal77 Nickli Üyeden Alıntı
bendeki kaon KSC 511Z uydumde key girişi 24 karakterlik. bazı keyler 32 karakterden oluşuyor ve ben yükleyemiyorum. neden acaba program mı yüklemeliyim?:helpless:
ilk 6+2 kısmı identtir. sunnylerde 16 karakter girebilirsin. uzun keyleri ikiye bölmen gerekir mesela D+ için 32 karakterin bir kısmını 00 kalan kısmını 01 identine girmen gerekir.
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)