KAON İLGİLİ soru sounlar buraya yazınız
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Kaon Forumunda Bulunan Kaon La İlgİlİ Soru Sorunlar Baraya Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : KAON İLGİLİ soru sounlar buraya yazınız...
KAON İLGİLİ soru sounlar buraya yazınız
merhaba.kaon ksc511z 12.01.a5ye animasyon menülü yazılımı yükledim.önce BL 219v4 yükledim. fakat eski menüler daha güzel.tekrar eski menülü yazılımı nasıl yüklerim.tekrar bl 219 v 3 mü yüklemem lazım? yükleyemiyorum
bana yol gösterirmisiniz?
sn brutia: cihazınıza yenide kurukafayı yani bl 219v4 yükleyiniz daha sonra aşağıdaki linkteki yazılımı yükleyiniz....yüklenecektir....fakat kanal listenizi yedeklemenizi yavsiye ederim....ve sistemin temiz dönüşüm yapması daha stabil olması için mutlaka reset atın cihazınıza...kolay gelsin
http://www.prosatforum.com/forum/showthread.php?t=4307
ben kaon ksf-e220z h/w v1a.80.85 hancy yazilimi kulan maliyam
Kaon H/W 12.41.65 yazilimi varmidir ??? Yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler..
Ucurtmalar Ruzgar Gucu ile Degil ;
O Guce Karsi Durduklari icin UCARLAR...
MuNZuR Derki : Insan olarak bildigim bir sey varsa oda hic bir sey BiLMEDiGiMDiR....
kardeş kuru kaf ve yazılım yukledimyazılımın sonunda bağlanamadı yazısı çıkıyor cihaz daha çalışmıyo ora 12 01 a5 ne yuklediysem kabul etmedi daha önceleride yuklemiştim böyle bi sorun yokdu yardımlarınıza teşekkurler
Konu mucahid2516 tarafından (27-08-2007 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.
arkadaşım birincisi hangi yazılımı yüklediniz makinaya?
loaderde yazılım yüklerken com ayarına dikkat ediniz....genelde com ayarı com1 dir...loaderde yükleme sonunda çıkan bağlantı başarısız yazısını diyorsanız eğer bu normaldir....:tup:
nasıl bir görüntü oluştuğunu veya loaderde çıkan yazıları buraya yükleyebilirseniz size daha ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırım:tup:
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)