kaon receiver kilit kodu hakkında
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Kaon Forumunda Bulunan kaon receiver kilit kodu hakkında Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : arkadaslar bende kaon uydu alıcısı var, cihazın fişini prize takar takmaz RECEİVER KİLİT -PİN KODU GİRİN **** 4 haneli bi ...
-
Yeni Üye
kaon receiver kilit kodu hakkında
arkadaslar bende kaon uydu alıcısı var, cihazın fişini prize takar takmaz RECEİVER KİLİT -PİN KODU GİRİN **** 4 haneli bi şifre istiyor.Tahmin ettiğim tüm şifreleri denedim yine olmadı yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca yazılım atayım dedim versiyonunu bilmedigim için onuda yapamıyorum.
-
Yeni Üye
cihazın marka model seri numurusını belirtirsen hangi yazılımı kullanacağın konusunda yardımcı olunur
-
Yeni Üye
-
Yeni Üye
-
Yeni Üye
0000 değildier herhalde :d
-
Yeni Üye
Sunny-Kaon-Ora 2580-7777 Eğer bu şifreler çalışmıyorsa; Kumandanın menu tuşuna basın, sistem ayarları menüsünün üzerine gelip OK'e basın, OK'e bastığınızda karşınıza şifre bölümü çıkacak sırayla KIRMIZI-YEŞİL-SARI ve MAVİ tuşuna basın, Tekrar şifre sorduğunda 0000 girin şimdi pin kodu 0000 olarak değişti (Master pin kodu fabrika ayarı olan 0000'a döndü)
-
Paylaşımcı Üye
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler