Güncel Oyun Haberleri 07.11.2015

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    Halo 5 Serideki En İyi Açılışı Yaptı

    Halo serisinin Xbox One için çıkan son oyunu olan Halo 5: Guardians, Microsoft’tan yapılan açıklama ile Halo serisindeki en iyi açılışı yapan oyun olduğu belirtildi. 400 milyon dolarlık satış ile de beraber şuana kadar Xbox One’da en çok satan oyunda oldu.
    Microsoft’un yaptığı açıklamada Halo: Guardians’ın ne kadar adet sattığı açıklanmasa da çıkışından sonraki ilk haftasında 400 milyon dolarlık bir satış yaptığı duyurdu. Bu satışın içerisinde oyun ile beraber Halo: Guardians temalı araçlarda bulunuyor. Normalde böyle büyük bütçeli yapımlarda oyunun satışı rakamı verilip oyun ile alakalı eşyaları içinde bulunmadan gelir açıklanırken Microsoft değişik bir şekilde hepsini toplam olarak verdi. Aslında serideki belki en iyi oyun olan Halo 3 çıktığı ilk haftada 300 milyon dolarlık bir gelir elde etmiş ve bu gelirin içinde sadece oyunun satışı bulunuyordu. Beklenildiğinden düşük puanlar alan Halo: Guardians için Microsoft’un beklenen satışlardan çok daha az sattığı için böyle bir açıklamaya gitmiş olabileceği düşünülüyor.
    Şuan için Xbox One için satışlar ve Xbox Live üzerinde oynamada birinci olan oyun, Xbox One içinde bulunduğu kötü durum karşısında biraz rahatlamasına yardımcı olacak gibi duruyor.
     
  2. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    Fallout 4 Heyecanı Kinguin’i Sardı



    E3’te açıklandığı günden beri oyuncuların en çok beklediği oyunların başında gelen Fallout 4, Kinguin’de ön siparişe açıldı.
    Dünyanın önde gelen dijital oyun dağıtım platformlarından biri olan Kinguin, 18 yıllık olağanüstü oyun serisinin dördüncü oyunu Fallout 4’ün sitelerinde ön siparişte olduğunu duyurdu.
    Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen ve açık dünya temellerine dayanan bu post-apokaliptik RPG’de oyuncular, nükleer savaş sonrası Vault 111’den sağ kalarak çıkmayı başaran yegâne insan olarak hayatta kalma mücadelesi verecekler. Yapılan her seçimin oyun diyarı Wasteland’in kaderini belirleyeceği, yüzlerce lokasyon, karakter ve görev içeren Fallout 4’te oyuncuların yapabilecekleri adeta sınırsız. Harikulade sanat yönetimi, göz dolduran karakter yaratma seçenekleri ve her yönüyle oyunun kararlarınıza göre şekillenmesi, Fallout 4’ü cazip kılan etmenlerden sadece birkaçı.

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !


    Ön siparişe açılmasıyla birlikte Türkiye’den yüklü miktarda talep gördüklerini belirten Kinguin yetkilileri, bu durumdan duydukları memnuniyeti belirtiyor ve yakında yeni sürprizlerle oyuncuların karşısında olacaklarının müjdesini veriyorlar. Internet üzerinde yer alan web sitelerinin güvenliklerini bizzat kullanıcıların oyladığı ve deneyimlerini paylaştığı Danimarka menşeli Trustpilot’ta notu bugün itibariyle

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    olan Kinguin üzerinden siz de gönül rahatlığı ile Fallout 4 kopyanızı cazip fiyatlarla alabilirsiniz.

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !



     
  3. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    World of Warships’e Dev Bir İçerik Dalgası Geliyor

    World of Warships 0.5.1 güncellemesi oyuna yeni haritalar, oyun modları ve daha da cazip ödüller kazanma şansı getiriyor
    Wargaming bugün yaptığı bir açıklamayla büyük bir beğeniyle karşılanan oyunu World of Warships için 0.5.1 güncellemesinin 5 Kasım’da Amerika, 6 Kasım’da ise Avrupa ve Asya’da yayınlanacağını duyurdu. Güncellemeyle birlikte oyuna bir tanesinde akşam karanlığının hâkim olduğu 3 yeni harita ve “Alan Ele Geçirme” adında yeni bir oyun modu gibi pek çok ilgi çekici içerik ekleniyor.
    Gelen yeni haritalar, oyunculara daha önce keşfedilmemiş sularda yeteneklerini test etme fırsatı verecek. Kaptanlar, “Kutup Işıkları” haritasında büyüleyici Kuzey Işıkları altında ilk kez gece savaşlarına katılacaklar. Yeni haritalar arasında, Güney Amerika temel alınarak modellenen “Ateş Toprakları” ve ABD ile Japon donanmaları arasında geçen şiddetli çarpışmalardan esinlenilerek yaratılan “Tuzak” adlı iki harita da yer alıyor (bu haritada göğe yükselen heybetli volkan da ayrıca dikkat çekici).
    Güncellemeyle birlikte gelen pek çok yenilikten biri de iki takımın haritanın ortasında yer alan büyük bir üssü ele geçirmek için birbiriyle mücadele ettiği “Alan Ele Geçirme” adlı oyun modu. Maç başladıktan 2 dakika sonra ele geçirilebilecek olan bu üs, oyuncuları eski taktik ve tekniklerini gözden geçirerek, zafer kazanmak için denizde açıkta kalma riskini almaya zorlayacak.
    World of Warships’in 0.5.1 yamasıyla gelen yenilikler bunlarla da sınırlı değil; “Etkinlikler”, “Özel Görevler” ve “Günlük Görevler” gibi yeni oyun dinamikleri de oyunda yerini alacak.
    Yine güncellemeyle birlikte artık Dereceli Savaşlar’da (Ranked Battles) geminizi donatabileceğiniz daha fazla işaret flaması bulunuyor. Ayrıca kaptanlığa alışmaya çalışanlar için Eğitim Görevleri adı verilen bölümde, oyuncuların taktiklerini geliştirmeleri ve oyunu daha iyi anlayabilmeleri için bir eğitim mekaniği yer alacak.
    World of Warships hakkında daha fazla bilgi edinmek için

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    adresini ziyaret edin.
     
  4. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    Tanklar Arenaya iniyor! – World of Tanks

    Wargaming ve Razer, World of Tanks’in Razer’ın rekabeti seven oyuncular için tasarladığı Arena platformuna entegre edildiğini ve yeni yarışma formatlarının açıldığını duyurdu.
    Oyun ekipman ve yazılımlarında dünya lideri olan Razer, World of Tanks’in yayıncısı ve geliştiricisi Wargaming ile ortaklığa giderek, ülkemizde de büyük ilgi gören bu oyunun Razer Arena’daki açık beta lansmanını duyurdu.
    Razer Arena, oyuncu topluluğunun hem amatör hem profesyonel seviyelerde turnuvalar yaratması, başlatması, hızlandırması ve izlemesi için tasarlanmış rekabete dayalı bir oyun platformu. Önümüzdeki 4-6 hafta içinde, Wargaming ve Razer’ın Razer Arena’daki ortağı Gaming-Grids, programın stres testi için birçok yarışma düzenleyecekler. Bu herkese açık deneme süreci boyunca oyuncular kendi takımlarını kurarak diğerlerine karşı yarışacakları ve World of Tanks bonus kodları kazanabilecekleri etkinlikler için şimdiden hazırlanabilirler.
    World of Tanks için Razer Arena’nın tam sürüm açılışından sonra ise turnuva düzenleme araçları kullanılabilir olacak. Ayrıca, Wargaming ve Razer 50.000 USD civarında ödül havuzu düşünülen global turnuvalar düzenleyecek. Başarılı turnuva organizatörleri Wargaming ve Razer’dan ödül desteği alacaklar. Lansman sırasında desteklenen bölgeler Kuzey Amerika, Avrupa ve Rusya. Diğer bölgelere de çok yakında destek verilmesi planlanıyor.
    Razer’ın kurucu ortağı, CEO’su ve Chief Gamer’ı Min-Liang Tan, konuyla ilgili açıklamasında şöyle diyor: “World of Tanks, oyuncuların organize yarışmalara duyduğu fenomenal ilgi sayesinde de dev başarı yakaladığı için, Razer Arena’ya eklenmesi fantastik derecede güzel. Wargaming’i lisanslı World of Tanks ekipmanlarımızla ve WoT dünya şampiyonalarında yıllardır destekliyoruz. Razer’ın bu oyuna olan ilgi ve katkısını oyuncuların turnuva düzenlemesini ve her seviyede rekabet edebilmesini sağlayacak araçlarla daha da geliştirdiğimiz için heyecanlıyız.”
    Wargaming America’nın eSports yöneticisi Oscar Miranda ise şunları ekliyor: “Razer Arena entegrasyonu konusunda süper heyecanlıyız. Arkadaşlar arası yarışmalar veya profesyonel seviyede turnuvaların kullanımı kolay bir platformda yapılabilmesi bizim için büyük bir adım olacak. World of Tanks topluluğunun Razer Arena’da neler yaptığını görmeyi heyecanla bekliyoruz.”

    Yeni Yarışma Formatları:
    Razer Arena’ya eklenen yeni yarışma formatları ise şu şekilde.


    • Single Elimination Cups
    • Double Elimination Cups
    • Round Robin
    • Swiss System

    Beta süresince turnuva düzenlemek isteyen organizatörler için başvuru adresi:

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

     
  5. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    Overwatch Origins Açığa Çıktı

    Blizzard’un en son oyun Overwatch’ın bilgisayar ve konsollar için çıkacak olan Overwatch: Orgins adlı kutulu versiyonu ortaya çıktı. Normalde Free-to-Play olan Overwatch için paralı versiyonunda nelerin olacağı merak ediliyordu. Bugün hepsi kesinleşti.
    Daha yeni kapalı beta aşamasına geçen Overwatch, birçok haber sitesinden çok olumlu yorumlar almıştı. Blizzard’ın şuan için oyun için satış menüsünden nelerin satılacağını açıklamadığı oyun için Gamestop’da ortaya çıkan satış sayfası bazı şeyleri açığa çıkartıyor. Heroes of the Storm gibi şampiyonlar ve kostümler üzerinden gelir getirmesi beklenen oyun için Gamestop’daki kutulu satış bunu garantiliyor gibi. Overwatch: Origens’ın 40 dolardan satılacağı ve 21 şampiyon ve 5 kostümü içereceği açıklandı. Ayrıca Overwatch: Origens’ı ön ödeme ile alanlar Widowmaker için de fazladan bir kostüm elde edecekler.
    2016 Haziran ayında piyasaya sürülmesi beklenen oyun için şuan için elimizde kesin bir tarih yok.
     
  6. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    Fallout 4 Çıkış Fragmanı Yayınlandı

    Fallout hayranlarının ve oyun severelerin heyecanla beklediği Fallout 4 için çıkış fragmanı yayınlandı.
    Fragmanda bir çok aksiyon sahneleri , base inşa sistemini ve oynanışı içeren bir çok görüntü yer alıyor. FPS , TPS oynanış görüntüleri , silahları ve yaratıkları göz önüne seren bu keyifli fragman

    Fallout 4 bu sene oyun severleri yine kendine bağlıyacak gibi görünüyor. Bazı çevrelerden eleştiriler alsada Fallout 4’ün başarılı satış rakamları yakalayacağını ön görebiliyoruz.
    Fallout 4 çıkış tarihi 10 kasım olarak belirlendi. Fallout 4 inceleme ve diğer konularla ilgili bizlerden ayrılmayın…
     
  7. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    Call of Duty Black Ops III Tüm Dünyada Satışta

    Tüm Zamanların En Çok Oynanan Call of Duty Serisi Geri Dönüyor
    Treyarch Tüm Zamanların En Büyük Call of Duty Oyununu Yayınladı Black Ops III, Call of Duty World League Çıkış Oyunu Olarak eSpor Arenasında Yeni Bİr Dönem Başlatıyor
    Bekleyiş sona erdi. Nielsen’e göre ‘dönemin en merakla beklenen çok platformlu oyunu’, Activision ve geliştirici Treyarch’ın Call of Duty®: Black Ops destanının en yeni oyunu Call of Duty ®: Black Ops III bugün satışa çıktı. Activision Blizzard, Inc.’in [Nasdaq: ATVI] sahibi olduğu Activision Publishing, Inc.’in yayınladığı Call of Duty: Black Ops III insanlar ve makineler arasındaki çizginin bulanıklaştığı bir geleceği tasvir ediyor ve oyunculara güçlü yetenekler ve oynanışı baştan tanımlayacak ivme tabanlı, zincirli hareket sistemi sunuyor.

    Önceki Black Ops oyunlarını 100 milyondan fazla kişi oynadığının altını çizen Activision Publishing, Inc. CEO’su Eric Hirshberg,”Bunu Black Ops III’ün tarihimizdeki en büyük, en derin ve en sarıcı Call of Duty® oyunu olması için bir temel olarak kabul ettik ve Treyarch da bunu başardı. Bu oyun yeni nesil hikayesi, Haziran ayında tanıttığımız çokluoyuncu özellikleri ve elbette Call of Duty Zombies’in yaratıcılarından gelen yeni Zombies deneyimi ile bir çok farklı katman sunuyor; keşfedilmeyi bekleyen sürprizleri ve bonus içerikleri saymıyorum bile. Bu oyunun oyuncularımıza sunacağı kaliteyi, değeri ve eğlenceyi kıyaslayabileceğimiz bir başka oyun daha yok. Black Ops III gelecek nesil için Call of Duty’i tanımlayacak” diye konuştu.
    Oyun Activision’ın Call of Duty için üç senelik geliştirme aşamasının sunduğu olanakları gözler önüne serecek; geliştirici Treyarch tüm oyun modlarında bir çok yeniliğe ek olarak Call of Duty tarihindeki en içerik zengini oyunu yarattı. Tüm modlarda çevrimiçi oyundan seçim bazlı oynanışa, bir çok yeni kişiselleştirme özelliğinden eksiksiz eSpor entegrasyonuna, bonus oyunlara ve fazlasına kadar bir çok yeni nesil özellik oyuncuları bekliyor.
    Black Ops III’nin Treyarch’taki bizler için gerçek anlamda bir sevgi ürünü olduğunu dile getiren Treyarch Stüdyo Şefi Mark Lamia, “Ekibimle gurur duyuyorum, daha en baştan yaratıcılığımızı, ortaya koyduğumuz işi ve teknolojilerimizi sınırlarımıza kadar zorlayarak yeni nesil platformlar için Black Ops III’ü geliştirmeyi başardılar” dedi.
    Call of Duty: Black Ops III oyuncuları biyo-teknolojilerin sibernetik geliştirmelerle birleşerek yeni bir tür Black Ops askerinin ortaya çıkmasına neden olduğu, en yeni teknolojilerin hükmettiği geleceğin dünyasına götürüyor. Yüksek teknoloji ürünü silahlar ve güçlü biyo-teknik yeteneklerle donanmış 2065’in askerleri insan veya mekanik her türlü düşmanla başa çıkabilecek ekipmanlara sahip olacak ve oyuncular ister tek başlarına, ister dört oyuncuya kadar işbirlikli olarak adrenalin yüklü bir anlatımın keyfini çıkaracaklar. Treyarch’ın hikaye anlatıcıları günümüzün bilimsel keşifleri ve gelişimlerinden esinlendikleri geleceğe dair bu çarpık ve karanlık bakışlarında olabildiğine sert oldular.

    Call of Duty Black Ops III ‘Nightmares’ Campaign Fragmanı

    ”Call of Duty: Black Ops III’ün çıkışı PlayStation® için yeni bir dönemi temsil ettiğinin altını çizen Sony Computer Entertainment America Yayıncı ve Geliştirici İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adam Boyes, “Birkaç ay önce oyunun çokluoyuncu betasının gördüğü inanılmaz ilgi hayranlarımızın seriye olan ilgilerini ve Black Ops III’ten beklentilerini gösteriyor,” diyor “Bu, hayranlarımızın istediği oyun ve biz de Call of Duty’i yeni evi olan PlayStation®4’te karşılamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
    Call of Duty: Black Ops III yeni ivme bazlı, zincirli hareket sistemi ile oyunculara Call of Duty çokluoyuncu modlarının durmak bilmeyen aksiyonunu sunuyor. Treyarch’ın hareket ve çatışmalar sırasında silahların sürekli kullanabilmesi felsefesi akıcı hareket, dikeysellik ve klasik hareket aksiyonlarını mükemmel biçimde birleştirerek serinin bugüne kadarki en iyi çokluoyuncu deneyimini sunmasını sağlıyor.
    Treyarch ayrıca oyuncuların her biri kendi görünüşüne, kişiliğine, sesine ve silah ve yeteneklerine sahip dokuz elit Black Ops askeri arasından seçim yapmasını sağlayarak savaşa katılımlarını kökten değiştirecek olan yeni Uzman sistemini de tanıtıyor. Her Uzman bir çok karakter özelleştirme seçeneğine sahip olacak ve bu da bugüne kadarki en derin oyuncu ilerleme sistemini destekleyecek. Ek olarak yeni Gunsmith özelliği oyunculara kendi oyun stillerini destekleyen silahlar yaratma imkanı verirken, PlayStation 4, Xbox One ve PC’deki Weapon Paint Shop özelliği oyuncuların özel boyalarla kimliklerini ortaya koymalarını sağlayacak. Weapon Paint Shop özelliği Treyarch’ın sevilen amblem editörünü yeni bir seviyeye taşıyacak ve her bir yüz başına 64 amblem katmanı ile silahların üç yüzünü de boyama imkanı verecek. Bu, bugüne kadar görülen en kapsamlı kişiselleştirme sistemi ve bu sayede oyuncular her silahta kendi kamuflajları ve eklentileri ile yaratıcılıklarını ifade edebilecekler.
    Yeni haritalar, puan serileri, silahlar, Sınıf Yarat sistemi, yeni Uzman sistemi, Uplink ve Hardpoint gibi oyuncuların en sevdikleri modlar, Safeguard gibi yeni modlar, Weapon Paint Shop ve Gunsmith gibi yeni nesil özellikler, geri dönen Theater özelliği dahil olmak üzere eksiksiz eSpor özellikleri, yeni Black Market ganimet sistemi ile Black Ops III oyunculara inanılmaz çeşitlilikte çokluoyuncu içeriği sunacak. Gunsmith, Weapon Paint Shop, eSpor özellikleri ve Black Market ganimet sistemi yalnızca PlayStation 4, Xbox One ve PC’de mevcut olacak.

    Call of Duty: Black Ops 3 Shadows of Evil
    Call of Duty: Black Ops III oyuncuları sevilen Call of Duty Zombies serisinin yeni bölümü Shadows of Evil ile 1940’ların film noir dünyasına götürüyor. Morg City’nin tekinsiz ara sokakları ve karanlık caddelerinde geçen Shadows of Evil kendilerini zombilerle ele geçirilmiş kabus gibi bir dünyada bulan dört tuhaf yabancıyı tanıtıyor – Sihirbaz, Baştan Çıkarıcı, Polis ve Boksör. Shadows of Evil dörtlünün fiziksel ve ruhsal sınırlarını test edecek ve karakterler gizemli Shadow Man’in yardımıyla onları bu çarpık dünyaya getiren olayları anlamak için parçaları birleştirmeye çalışarak şaşkınlık ve unutkanlığın üstesinden gelmeye uğraşacaklar. Karakterleri Jeff Goldblum (Jurassic Park, Independence Day), Heather Graham (The Hangover 1-3, Californication), Neil McDonough (Captain America: The First Avenger, Band of Brothers), Ron Perlman (Sons of Anarchy, Hellboy) ve Robert Picardo (Star Trek: Voyager, Stargate SG-1) canlandırıyor olacak. Call of Duty’de ilk kez XP ilerleme sistemi sayesinde oyuncular Zombies modunda level atlayabilecek ve bu dünyada buldukları silahları kişiselleştirebilecekler; bu sarıcı ve aksiyon dolu işbirlikli hayatta kalma modu bugüne kadarki en kapsamlı Call of Duty Zombies deneyimi olacak.
    Ve son olarak da, bir Treyarch geleneği olduğu üzere, hiçbir Black Ops oyunu oyuncular için birkaç sürpriz saklamadan olmaz. Call of Duty: Black Ops III sefer modunu tamamlayan oyuncular yoğun biçimde rivayet edilen “Nightmares” moduna erişebilecek ve sefer modunu Zombilerle birlikte oynayabilecekler! Ayrıca Safe House’u keşfeden oyuncular video oyunlarının altın çağının hayranlarının çok beğenecekleri bir bonus mod olan “Dead Ops Arcade” paskalya yumurtasını bulabilecekler. Bu iki bonus içerik stüdyonun üç-oyun-birarada felsefesinin de ötesine geçerek oyuncuları eğlendirmeye devam edecek ve Call of Duty tarihinin en kapsamlı oyununu tamamlayacak. Nightmares sefer modu, Safe House ve Dead Ops Arcade yalnızca PlayStation 4, Xbox One ve PC’de mevcut olacak.
    Activision’ın yeni Call of Duty World League’inin amiral gemisi olan Treyarch’ın Black Ops IIIçokluoyuncu modları elit profesyonel oyuncularla daha derin bir etkileşim sunarken, Call of Dutyoyuncularının her yetenek seviyesinden oyunculara hitap eden turnuvaların heyecanını yaşamalarını da sağlayacak. Black Ops III’te mücadele eden Call of Duty World League oyuncuları gelecek yılki eSpor sezonunda 3 milyon dolarlık ödül havuzundan pay kapmak için yarışacaklar.
     
  8. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
  9. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    Assassin’s Creed Syndicate Nvidia GameWorks Videosu

    Assassin’s Creed Syndicate için Nvidia GameWorks videosu yayınlandı.
    19.yüzyıl Londra’sında geçen oyun bir çok tarihi öğeyi içinde barındırmasının yanı sıra kendine hayran bırakan modellemeleri ile dikkatleri çekmeyi başardı. Nvidia GameWorks ile oyun içi görüntülerin ne kadar değişebildiğini gözler önüne seren bir video yayınlandı. Adeta bir sanat eseri gibi görünen Assassin’s Creed Syndicate oyuncuları şimdiden kendine hayran bırakmayı başardı.
    Assassin’s Creed Syndicate PC çıkış tarihi 19 Kasım olarak belirlendi.
     
  10. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    Overwatch Bilgisayar ve Konsollarda Free-to-Play Olmayaca

    Dün başlayan Blizzcon ile beraber Blizzard cephesinden haberler sırasıyla gelmeye başladı. Daha önceden Free-to-Play olarak duyulan Overwatch için dün yapılan açıklama ile bile birlikte paralı olacağı duyuruldu.
    Overwatch, Overwatch: Origins ve Overwatch Collector olarak 3 farklı şekilde satılacak olan oyunun fiyatları sırası ile 40, 60 ve 130 dolar olacak. Ayrıca aynı zamanda oyunun kesin olarak konsollara da geleceği açıklandı. Bilgisayar versiyonundan tek farkı olarak konsollara gelecek oyun için en düşük versiyon Overwatch: Origins olacak. Şuan için oyunun tüm platformlar için çapraz oynamayı destekleyecek mi oda bilinmiyor. Daha önce yaptığımız haberde de bahsettiğimiz üzere oyunun Origin versiyonu 5 farklı şampiyon kostümünü barındıracak ve ön ödeme ile alanlar ekstradan Widowmaker içinde kostüm kazanmış olacaklar.
    Son olarak ta oyunun çıkış tarihi ile ilgili Blizzard kesin bir bilgi vermese de Overwatch’ın 2016 bahar döneminde geleceğini de açıkladı.
     
  11. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    World of Warcraft Legion İçin Sinematik Fragmanı




    World of Warcraft’ın her çıkan yeni ek paketi ile oyuna ekledi olağanüstü sinematik fragmanlara bir yenisi daha eklendi. 2016 Yılında gelmesi beklenen World of Warcraft’ın yeni ek paketi olan Legion için dün Blizzcon’da sinematik fragman yayınlandı.
    Blizzard’ın dünyaca ünlü sinematik departmanından çıkan ve kendilerini her yıl çıkarttıkları yeni parçalar ile daha ileri taşıyan ekip, bu sene ki World of Warcraft: Legion için yaptıkları sinematik fragman ile yeniden kendilerini aştılar. Alliance ve Horde taraflarının birlikte çalışarak iblis ordusu olan Burning Legion ile savaşlarını ele alacak paket, oyuna yeni bir sınıf ekleyecek ve Warcraft dünyasının en çok sevilen karakterlerinden biri olan Illidian Stromrage’i geri getirecek.
     

Sayfayı Paylaş