İOS Galaxy E5 için Android 5.1.1 Türkiye'de!

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Samsung'un orta segmentte yer alan telefonu Android E5 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi Türkiye kullanıcılarına sunuldu. İşte güncellemenin ayrıntıları.


    [​IMG]Samsung, Ağustos ayında orta segmentte yer alan Galaxy E5 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesinin dağıtımına başlamıştı. Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi Galaxy E5 modeline; batarya iyileştirmesi, yeni animasyon eklemeleri ve geliştirilmiş TouchWiz arayüzü gibi yenilik ve iyileştirmeler sunmuştu. Bu güncelleme ile ayrıca Android platformunuderinden etkileyen Stagefrightgüvenlik açığı kapatılmıştı.
    Android ekosisteminin genel sorunu olan “güncelleme” Galaxy E5 modelini de etkilemiş ve Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi bölgesel olarak dağıtılmıştı. Bugün Türkiye’de Galaxy E5 kullananlar için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi nihayet yayınlandı.
    Samsung Galaxy E5 sahipleri; Ayarlar>Cihaz Hakkında>Yazılım Güncellemeyolunu izleyerek yeni güncellemeyi yükleyebilir. Eğer güncelleme görünmüyorsa bir kaç gün sonra tekrar denemenizde fayda var.
    [​IMG]

     

Sayfayı Paylaş