iOS 9 için Jailbreak Çıktı!

Konu, 'Apple ios' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    PanGu ekibi iOS 9 için Jailbreak aracını yayınladı. iOS 9 ile iOS 9.0.2 sürümleri arasındaki iPhone ve iPad modellerini kapsayan Jailbreak aracının detayları

    [​IMG] Apple, güncellemeler ile Jailbreak işlemine imkan sağlayan güvenlik açıklarını kapatmaya çalışsa da, her dönem bir ekip açık bularak Jailbreak aracını yayınlamayı başarıyor. iOS 8 için yayınladığı Jailbreak aracı ile ismini duyduğumuz PanGu ekibi bugün iOS 9'un da üstesinden geldiklerini açıkladı.

    PanGu ekibi, iOS 9 ile iOS 9.0.2 sürümleri arasındaki iPhone ve iPad modellerini kapsayan Jailbreak aracını yayınladı. iOS 9 için Jailbreak aracı; iPod touch, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6s, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad, iPad Air, ve iPad Air 2 modellerinde çalışıyor.
    iOS 9 Jailbreak nasıl yapılır?

    iOS 9 Jailbreak için PanGu programını

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    indirin. iOS cihazınızdan Ayarlar>iCloud>iPhone’umu Bul bölümüne girin ve bu seçeneği pasif hale getirdin. Daha sonra [B]Ayarlar>Parola bölümünden “[B]Parolayı [B]Kapat” seçeneğine tıklayın.
    [IMG]http://s01.shiftdelete.net/img/content/15-10/14/ios9-jailbreak.JPG[/IMG]
    Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra [B]PanGu programı yöneticisi olarak açın ve [B]iPhone veya [B]iPad’inizi [B]PC’ye bağlayın. [B]PanGu programında [B]Starttuşuna basın ve bekleyin. İşlemler bittikten sonra iPhone veya iPad'iniz kapanıp açılacaktır. Bu işlemleri tamamladıktan sonra iOS cihazınızda [B]Cydiauygulaması yer alacak. Cydia uygulamasına girin ve gerekli repoları güncellemesini bekleyin.[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]
     

Sayfayı Paylaş