İFA 2015 LG, Akıllı Olmayan Ürünleri Akıllı Yapan SmartThinQ Aparatını IFA'da Tanıtac

Konu, 'Digital Teknolojiler' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [h=1]LG, Akıllı Olmayan Ürünleri Akıllı Yapan SmartThinQ Aparatını IFA'da Tanıtacak[/h][h=2]Evin neredeyse tamamını akıllı cihazlar üzerine geliştirmek istiyorsanız bu durumda yapmanız gereken tek bir şey var o da fazla para harcamanız olacak.[/h][​IMG]LG firmasının geliştirmiş olduğu SmartThinQ ise normal olarak bir cihaza takıldığında bile bu cihazı akıllı hale getirerek oldukça uygun fiyatlı akıllı eşyalara sahip olmanız yardımcı oluyor.
    Yuvarlak bir tasarıma sahip olan cihazın takıldığı nesneyi neredeyse mucizevi bir şekilde akıllı hale getirmiyor. bunun yerine üzerinde yer alan sensörler sayesinde cihazın bazı olayları algılayabilmesine de olanak sağlıyor.
    Örnek vermek gerekirse çamaşır makinesi takılan cihaz sayesinde yıkama işlemleri bittiğinde telefona bildirim geliyor ve kullanıcı nerede olursa olsun o anki evdeki ürünü hakında bilgi sahibi olabilir. Ayrıca buzdolabı üzerine bağlantı yapıldığında kapağın kaç kere açıldığını bile öğreniliyor. Ek olarak hangi ürünlerin son kullanma tarihinin geçtiği yönünde açıklamalar yapıyor. Ürünün fiyat ve çıkı hakkındaki bilgileri IFA’da tanıtılması bekleniyor.
     

Sayfayı Paylaş