Karşınızda Dünyanın En Gelişmiş Faresi: MX Anywhere 2

Konu, 'Donanım' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]Yakın bir zaman önce MX Master adında üst düzey bir farenin duyurusunu gerçekleştiren Logitech, şimdi de bu modelden daha gelişmiş ve kablosuz olan yeni faresi MX Anywhere 2’yi duyurdu.
    Çıplak masa ya da cam üzerinde üst düzey performans sergileyen MX Anywhere 2, Logitech’e özel lazer sensörü olan Darkfield’a sahip. Tasarımıyla da oldukça şık görünen fare, ufak boyutuyla kullanıcılarına kolay bir kullanım deneyimi sunuyor.

    Fareyle ilgili açıklamalarda bulunan Logitech’in Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, “Bağlantısı, boyutu ve rahatlığıyla Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mouse, ödüllü mouse’umuz MX Master’ın taşınabilir versiyonu. Logitech MX Anywhere 2, dilediğiniz her yerde çalışmak üzere tasarlanmış ve bugüne kadar sunduğumuz en iyi çok yönlü mouse” dedi.



    [​IMG]

    Bluetooth ya da Pico Unifying ile dizüstü bilgisayarlara bağlanabilen fare, yalnızca

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    veMac işletim sistemlerinde çalışıyor. Aynı anda 3 farklı cihazla eşleşebilen fare, bu cihazlar arasındaki geçişleri tek bir tıkla hızlıca gerçekleştirebiliyor.

    Tam olarak şarj edilmesiyle 2 ay kadar kullanım süresine sahip olan MX Anywhere 2, sadece 1 dakika şarj edilerek 2 saatkullanılabiliyor. (muhakkak yapılması gereken bir işlem yarım kalırsa üzülmeye pek gerek yok yani)



    [​IMG]

    MX Anywhere 2, önümüzdeki aydan itibaren 2259 TL etiket fiyatıyla satışa sunulacak.
     

Sayfayı Paylaş