Windows 10’la Groove Müzik Oluyor

Konu, 'Windows işletim sistemi' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Microsoft, Xbox Müzik servisinin adını bugünlerde yayınlayacağı Windows Insider güncellemesi ile Groove Müzik olarak değiştiriyor.
    [​IMG]
    Microsoft’ta büyük değişim devam ediyor. Microsoft’un müzik ve video servisleri Xbox Müzik ve Xbox Video markası altında kullanıcılara sunuluyordu. Fakat Microsoft, dün akşam yaptığı resmi duyuru ile Xbox Müzik servisini Groove Müzik markası ile hayatına devam edeceğini açıkladı.
    Groove Müzik, önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan Windows 10 Insider Preview güncellemesi ile birlikte varsayılan müzik uygulaması olarak kullanıcıların hizmetine sunulacak. Microsoft ayrıca aynı güncellemede Xbox Video uygulamasının da adını Filmler & TV olarak değiştirecek.
    [​IMG]
    Groove Müzik aylık abonelik maliyeti, aynı Xbox Müzik’te olduğu gibi aylık 9.90$ yıllık ise 99$ olarak belirlenmiş. 40 milyonun üzerinde şarkının bulunduğu Groove Müzik servisinden satın alınan parçalar Onedrive üzerinde yedeklenerek tüm platformlardan erişilebilir yapılıyor.
    Microsoft, Groove Music servisinin ilk olarak Windows 10 platformunda devamında ise daha fazla platforma getireceğini açıkladı. Groove Müzik çok yakında Windows 10 Insider Preview ile kullanıma sunulduktan sonra İos, Android ve Windows Phone uygulamaları da kullanıma sunulacak.
    Microsoft, geçtiğimiz yıl Eylül ayında Windows 10 duyurusunu yaptıktan sonra büyük bir yeniden yapılanma içine girdi. İlk etkilerini Windows 10 güncellemesi ile göreceğimiz bu yapılanma görünüşe bakılırsa tüm Microsoft markalarını etkileyecek gibi görünüyor.
     

Sayfayı Paylaş