İOS Kivi İndir - Facebook Uygulaması Kiwi Android ve iPhone Telefonlar için Yükle!

Konu, 'İOS Android Yazılım uygulamaları' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [h=1]Kivi İndir - Facebook Uygulaması Kiwi Android ve iPhone Telefonlar için Yükle![/h][h=2]Facebook Kiwi ile karşınızda 1 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan KİWİ uygulaması şimdiden merak edilenler listesine girdi.[/h][​IMG]Facebook Kiwi uygulaması ücretsizdir! Yeni sürümü facebook kullanıcılarına otomatik olarak gitmektedir. Ancak beklemeyi sevmeyenler için aşağıda vermiş olduğumuz indirmeadreslerinen hemen yüklenebilir.
    [h=1]-->

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    [/h]Facebook KİWİ ile miyonlara ulaşmayı hedefliyor, rast gele mesaj göndermeyi sağlayan bu uygulama şimdiden Facebook kullaınıcıları arasında fenomen haline gelmiş durumda, bir milyondan kişi tarafından kullanılamaya başlayan uygulama günü konus oldu. Halihazırda facebook ullanıcılarının biribirlerine önermesi ile hızla yayılmaya başlayan uyguılamaya fecabook hesabınızda ya da e-posta adresinizden hemen kayıt olmanız mümkün.
    KİWİ NASIL OYNANIR?

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    ile kendinize ait bir profile sahip oluyorsunuz, KİWİ ugulamasını kullanan kişilere çeşitli sorular soruyorsunuz. Sorduğunuz bu sorulara kullanıcılar rastgele cevaplar veriyor ve bu şikilde iletişime geçebiliyorsunuz. Mesele sizin gibi düşünen kişileri daha kolay bulmanız, işte o zaman ruh ikiziniz ile dilediğiniz gibi sohbet edebiliyorsunuz.

    Kafanıza göre birini bulmanız için geliştirilen bu uygulama şimdiden mantık sınırlarını zorlayacağa benziyor! KİWİ'de Facebook'ta olduğu gibi olmazsa olmazlardan biri olan BEĞEN - LİKE butonuda mevcut. Kivi şuanda Android ve iOS cihazlarda kullanılabilir.

    AKLINA TAKILAN SORULARI HEMEN SOR
    Kiwi (kivi) uygulamasında istediğiniz birine istediğinz bir soru sorabilirsiniz, evet yanlış anlamadınız istediğiniz her hangi birine bir soru sorabilirsiniz. Kısaca Kiwi bir soru cevap oyunu, bu uygulamada profiliniz açık kişi soru sorduğunuz kşi sizi görebilecek. İsterseniz platform üzerinden de soru soruğ yanıtlayabilirsiniz. Kendinize ait Kiwi profiliniz var ve bu sayade takipleşe bilirsiniz. Profilinizi istediğiniz gibi düzenleyebilirisiniz.
     

Sayfayı Paylaş