İOS Apple’dan iPad Mini 4 tablet duyurusu geldi

Konu, 'Apple ios' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Apple’ın 9 Eylül tarihinde duyurusunda ayrıca iPad Mini 4 olarak yeni tablet modeli de gün yüzüne çıktı…
    [​IMG]
    Apple, dün en büyük gelir kalemi olan iPhone modellerinin yeni nesil temsilcilerini duyurdu. Bu yeni modeller iPhone 6S ve iPhone 6S Plus adı ile gelirken, 12MP arka kamera, yeni Apple A9, 64-bit yonga seti, 3D Touch teknolojisi gibi bazı yeniliklerle geliyor.
    [​IMG]
    Ayrıca daha önce Ekim ayında yeni tablet modellerini duyuran firma, bu sene ise iPhone tanıtım etkinliğinde yeni nesil tablet modellerini de duyurdu. Apple, en büyük iPad modelli olarak 12.9″ ekrana sahip daha çok profesyonel kullanıma yönelik iPad Pro adındaki modelini gün yüzüne çıkardı.
    Apple diğer taraftan yeni bir tablet duyurusu daha gerçekleştirdi. Bu yeni tablet ise iPad Mini 4 olarak adlandırılmış ve geçtiğimiz sene sunulan iPad Air 2’nin donanım özellikleri ile geliyor. Apple bu sene iPad Air ailesinde ise yeni model sunmuş değil.
    ABD, Cupretino tabanlı firmanın yeni tableti 7.9″ büyüklüğünde ve 2048×1536 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Retina ekran ile geliyor. 1GB sistem belleğine sahip olan cihaz, 1.4Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli Cyclone işlemcili Apple A8 yonga setinden güç almakta.
    Yeni tabletin arka yüzünde 8MP iSight kamera bulunurken, ön kamera da 1.2MP FaceTime kamera olarak yer almakta. Cihaz 16GB / 64GB / 128GB olarak satışa sunulacak ve 25 Eylül tarihi ile satın alınabilecek olan tablet 399$’dan başlayan fiyatlarla satın alınabilecek.
     

Sayfayı Paylaş