Yanal için resmi açıklama bekleniyor!

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

  1. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Fenerbahçe'de teknik direktürlük için ilk görüşülen isim olan Ersun Yanal, İstanbul'a geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak yeni sezon planlaması yaptığı öğrenilen Yanal'ın, resmen açıklanmasının an meselesi olduğu belirtiliyor.
    [​IMG]
    UEFA'dan gelen şok haberle sarsılan Fenerbahçe'de tüm camia savunmaya kilitlendi. Sarı-lacivertliler'de bu nedenle teknik direktör ismi henüz belirlenmedi. Ancak Ersun Yanal ismi ilk sıradaki yerini koruyor.
    Aykut Kocaman'ın istifasından sonra geçen 2 haftalık süreçte Fenerbahçe, başta Ersun Yanal olmak üzere gündemine birçok teknik adamı aldı. Ancak yapılan girişimlerde son olarak Joachim Löw ve Mircea Lucescu'dan beklenen yanıt alınamadı.
    Sarı-lacivertliler'in görüştüğü ilk teknik direktör olan Yanal, bir numaralı aday konumunu koruyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak yeni sezon planlaması yaptığı öğrenilen Ersun Yanal'ın adının resmen açıklanmasının an meselesi olduğu belirtiliyor.
    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşme sonrası Bodrum'a tatile giden Yanal'ın, İstanbul'a dönmesi de bu olasılığı güçlendiriyor.
    Disiplin Kurulu'na sevkedildikten sonra UEFA ile zorlu bir sürece girecek olan yönetim kurulu, bir taraftan savunmayı hazırlarken, diğer yandan futbol takımını Ersun Yanal'a emanet edecek.
    Cardozo ve Ekotto ile birlikte dış transferi şimdilik tamamlamayı planlayan Sarı-Laciverli yönetim, yurtiçinde ilgilendiği Cenk Tosun, Sefa Yılmaz, Veysel Sarı gibi isimlerin transfer sürecini de Ersun Yanal ile atlatacak.
    Takımın Şampiyonlar Ligi ön elemesine kadar hazır duruma gelmesi planlanırken, Ersun Yanal'ın Sarı-lacivertli oyuncuları 1 Temmuz'da toplayarak, Topuk Yaylası Tesisleri'nde çalışmalara başlaması bekleniyor.
    Yanal'ın bir tarftan da Fenerbahçe'de görev yapacağı süre içerisinde birlikte çalışacağı yardımcılarını belirlemek için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.
     
  2. mescer
    Offline

    mescer Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    16 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Şehir:
    istanbul
    sezon ortası gıder
     
  3. fenerlı022
    Offline

    fenerlı022 Kıdemli Üye Üye

    Kayıt:
    29 Ocak 2009
    Mesajlar:
    369
    Beğenilen Mesajlar:
    5
    Şehir:
    istanbul
    çok başaralı olucaktır.
     
  4. şimşek59
    Offline

    şimşek59 Süper Üye Üye

    Kayıt:
    20 Mart 2010
    Mesajlar:
    1.014
    Beğenilen Mesajlar:
    17
    Şehir:
    istanbul
    türk antrenör yapamaz fenerbahçe de
     

Sayfayı Paylaş