İOS LG G2 için Android 5.1.1 Lollipop Müjdesi!

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    LG, güncelleme konusundaki istikrarlı tutumunu sürdürmeye devam ediyor. LG G2 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi yakında geliyor. İşte güncelleme tarihi!



    [​IMG] Türkiye’de agresif fiyat politikası izleyip amiral gemisi modellerini makul seviyelerde satışa sunan LG, bu hareketi ile birçok kullanıcıyı kendine bağlamayı başarmıştı. 2013 yılında satışa sunulan LG G2 ile başlayan bu satış politikası LG G4 ile de devam etti. Android’in firmalardan kaynaklanan güncelleme sıkıntısı ise LG’nin üst düzey modellerinde çok daha az yaşanıyor. Son gelen bilgiler de bunu doğruluyor.
    LG G2, Android 5.1.1 Lollipop Güncellemesine Kavuşuyor!

    LG, güncelleme konusundaki istikrarını LG G2 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi ile sürdürecek. LG’nin açıklamasına göre LG G2 Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi önümüzdeki 2 ay içerisinde kullanıcılara sunulacak. Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi ile LG G2, LG UX 4.0 arayüzüne sahip olacak.
    LG, belirlemiş olduğu 2 aylık bekleme süresinde, LG G2'nin daha stabil ve sorun yaratmaması için titizlikle test edileceğini belirtiyor. Anlaşılana göre LG sorunsuz bir Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi ile LG G2 sahiplerinin karşısına çıkacak.


    [​IMG]
     

Sayfayı Paylaş