İOS HTC, One A9 için Android 6.0.1 güncellemesine başladı

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    HTC, One A9 için Android 6.0.1 güncellemesine başladı

    HTC'nin yeni amiral gemisi One A9 güncellendi!


    [​IMG]
    HTC'nin yeni amiral gemisi One A9 ile ilgili çok şey söyledik çok şey yazdık. One A9, tasarım, malzeme kalitesi, işçiliği ile oldukça iyi bir performans ortaya koyarken fiyatı yüzünden eleştrilerimizin hedefi olmuştu. 2.399 TL'lik fiyatın bugünlerde 2.064 TL'lere gerilediğini sevinrek görüyoruz. Bu fiyatlardan HTC Türkiye Garantili olarak satılmaya başlanan One A9'un artık tavsiye edilebilir bir noktaya geldiğine sevinerek şahit oluyoruz. One A9'un internet hız testi telefonun Snapdragon 617 işlemcisinin aslında iyi bir tercih olduğunu ortaya koyuyor. İşte One A9'un internet hız testi... (Şaşıracağınıza söz veriyoruz)
    Android ekosisteminde en önemli sorunların başında gelen güncelleme noktasında HTC, rakiplerine göre bir adım önde olmaya devam ediyor. KutudanAndroid 6.0 ile çıkan One A9 bugünden itibaren 1.57.651.1 yapı numaralı güncelleme ile Android 6.0.1'e kavuştu.
    Güncellemeyi telefonumuza yaptıktan sonra sizlerle detayları paylaşıp, arada oluşan farkları bu satırlardan sizlerle paylaşacağız.
     

Sayfayı Paylaş