Goldmasterle İlgİlİ TÜm Soru Ve Sorunlar Buradan
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve GoldMaster Forumunda Bulunan Goldmasterle İlgİlİ TÜm Soru Ve Sorunlar Buradan Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : g master 9400 vcı 4450 fta softcam key bu cihazlara atılıyormu 4450 fta ya kart paylaşımı attım wsp ayarlarını yapamadım ...
-
Katılımcı Üye
g master 9400 vcı 4450 fta softcam key bu cihazlara atılıyormu 4450 fta ya kart paylaşımı attım wsp ayarlarını yapamadım cw bölümündeki günlük keyleri giriyorum açmıyor yardım ederseniz çok teşekkürederim saygılar
-
Yeni Üye
mehtub Nickli Üyeden Alıntı
g master 9400 vcı 4450 fta softcam key bu cihazlara atılıyormu 4450 fta ya kart paylaşımı attım wsp ayarlarını yapamadım cw bölümündeki günlük keyleri giriyorum açmıyor yardım ederseniz çok teşekkürederim saygılar
mrb bunu bende merak ediyorum 9400 softcam varmı hangi modelerde var bilgisi olan arkadaş ayılatırsa sevinirim selamlar
-
Katılımcı Üye
-
mehtub Nickli Üyeden Alıntı
wsp programı ile servere baglanacaksınız..
Menü Sistem ayarları üzerinde 1-2-1 tuşayarak Key Code Bölümüne giriniz ve Xshare Activation seçeneğini Açık konuma getiriniz. WSP programından gerekli ayarları yaptıktan sonra paylaşım yapmaya başlayabilirsiniz...
Konu tuna66 tarafından (04-12-2007 Saat 19:51 ) değiştirilmiştir.
''TUNA ELEKTRONİK''
-
Katılımcı Üye
sagol arkadaşım ilginize sonsuz saygılar
-
Katılımcı Üye
tuna usta INXTC TV yi bir türlü izliyemiyorum cihazlarım G MASTER 4450 fta ve 9400 vcı bunun bir yolu olmalı yani bu kanalın key bölümü yok yardımcı olabilirmisin saygılar.
Konu Başkan-1 tarafından (12-12-2007 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.
-
Katılımcı Üye
G MASTER 4450 fta uydu cihazına CONSTCW bölümüne vega key editör ile kanalın keyini girmek için yer açtım ama provıdor 020910 01 ve 10 olarak attım şuan için kanalın keyi olmadıgından deneyemedim çok iyi bilen arkadaşlara soruyorum bu şekilde izlemek mümkünmü yada başka bir seçenek varmı biliyorum defalarca yazıldı ama 4450 fta hakkında fazla yorum yok düşündüm belki olabilir diye şansımı denemek istedim herkese saygılar.
-
şu anda keyler çökmüş vaziyette,arkadaşım.
''TUNA ELEKTRONİK''
-
Yeni Üye
laptop ile goldmaster cihazlara yazılım
merhaba arkadaşlar laptop ile diğer cihazlara yazılım atabiliyorum ama goldmaster cihazlara atamıyorum bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim
-
letranger Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar laptop ile diğer cihazlara yazılım atabiliyorum ama goldmaster cihazlara atamıyorum bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim
yazılım atamıyorum derken ne tür bi hata iletisi alıyorsun arkadaşım
''TUNA ELEKTRONİK''
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)