Tümer Sıkıntıyı Açıkladı!...

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında diyot tarafından paylaşıldı.

  1. diyot
    Offline

    diyot Süper Üye Üye

    Kayıt:
    9 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    577
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Fenerbahçe'nin 100. yılında ulaştığı şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Tümer Metin, Fenerbahçe TV'ye birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı...

    Geldiği andan itibaren camia içinde 100. yıl stresini hissetmeye başladığını vurgulayan Sarı-Lacivertli futbolcu, zaman zaman bunun sıkıntısını yaşamalarına rağmen sorunun üstesinden çabuk gelmeyi başardıklarını belirtti. Bir önceki sezon kaçan şampiyonluğun da ciddi bir travma oluşturduğunu vurgulayan yıldız oyuncu, ekip içindeki pozitif havanın işlerini kolaylaştırdığını anlattı.

    ‘Aramızda çözdük'

    Camianın gösterdiği sevgi ve saygıdan büyük mutluluk duyduğuna değinen Tümer Metin, zaman zaman ekip içinde yaşanan olumsuzluklarda da sorumluluk almaktan kaçınmadığını söyledi. Bu anlık pürüzlerin dışarıya yansımadan halledildiğini, zaten Fenerbahçe'nin da çok problemli bir takım olmadığını ifade eden Fenerbahçeli oyuncu, “Herkes üzerine düşeni yaptı. Hoş bir arkadaşlık ortamı var. Sezon sonu başarının geldiğini ve şampiyon olduğumuzu da düşünecek olursak bu herşeyin yolunda gittiğinin göstergesidir” diye konuştu.

    Tuncay yorumu...

    Avrupa'nın önde gelen ekiplerinin gözdesi Tuncay'ı değerlendiren Tümer, “Dışarıdan izlerken, koordinasyon sorunu olduğunu düşünüyordum. Dayanıklılığı, enerjisi, istek ve arzusu en üst seviyede. Her sene kendini daha da geliştiriyor” yorumunu yaptı. Olaylı Galatasaray maçı hakkında da konuşan milli futbolcu şunları söyledi: “Teknik olarak hiçbir şey yoktu o maçta. Top sürerken koltuğa çarpıyorsunuz, koca koca taşlar sahada... Bu rekabet hep olacak, birileri kazanıp birileri kaybedecek. Ama o gece sahada futbol yoktu.”

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

     
  2. CaDaVRa
    Offline

    CaDaVRa Kıdemli Üye Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2007
    Mesajlar:
    362
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    Yer6
    tuncay giderse tümer yakışır kaptanlığa
     
  3. diyot
    Offline

    diyot Süper Üye Üye

    Kayıt:
    9 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    577
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    bence rüştü reçber yakışır...
     

Sayfayı Paylaş