Goldmaster 9400 - Kanallar sürekli gidiyor..?
GoldMaster Kategorisinde ve GoldMaster 4000, 9000, 10000, 50000, 60000, 70000, 80000, 80800 Serisi - DigiMaster Forumunda Bulunan Goldmaster 9400 - Kanallar sürekli gidiyor..? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar merhaba..
Goldmaster 9400 cihazları hakkında bana bilgi verebilirmisiniz.? Bi tanıdığımda bu cihazdan var ve sürekli olarak ya yerli kanallar ...
-
Katılımcı Üye
Goldmaster 9400 - Kanallar sürekli gidiyor..?
Arkadaşlar merhaba..
Goldmaster 9400 cihazları hakkında bana bilgi verebilirmisiniz.? Bi tanıdığımda bu cihazdan var ve sürekli olarak ya yerli kanallar yada yabancı kanallar sinyal yok uyarısı veriyor. çoğunlukla hotbird uydusu kanallarında problem çıkıyor, bana bu cihaza sürekli yazılım atılması gerektiğini, yoksa belli bir süre sonra kanalların gideceğini söylediler ayrıca cihazın TP si dolduğu içinde bazı kanalları bulamayabiliyor dediler acaba doğruluğu var mı.?
bi de bu 9400 serisi cihazların kalitesi nedir acaba.? ben cihazın ne performansını nede menülerini beğenmedim. fakat arkadaşım bana 9400 cihazının goldmasterin en iyi cihazlarından olduğunu, bunun üstüne cihaz olmadığı söylüyor bana pek inandırıcı gelmedi, eski model bi cihaz gibi geldi,
aydınlatırsanır çok sevinirim..
.."GeLirkeN nE GeTiriLiR Ki GiDeRkeN Ne GÖTüRülüR"..
-
by_mysterious Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar merhaba..
Goldmaster 9400 cihazları hakkında bana bilgi verebilirmisiniz.? Bi tanıdığımda bu cihazdan var ve sürekli olarak ya yerli kanallar yada yabancı kanallar sinyal yok uyarısı veriyor. çoğunlukla hotbird uydusu kanallarında problem çıkıyor, bana bu cihaza sürekli yazılım atılması gerektiğini, yoksa belli bir süre sonra kanalların gideceğini söylediler ayrıca cihazın TP si dolduğu içinde bazı kanalları bulamayabiliyor dediler acaba doğruluğu var mı.?
bi de bu 9400 serisi cihazların kalitesi nedir acaba.? ben cihazın ne performansını nede menülerini beğenmedim. fakat arkadaşım bana 9400 cihazının goldmasterin en iyi cihazlarından olduğunu, bunun üstüne cihaz olmadığı söylüyor bana pek inandırıcı gelmedi, eski model bi cihaz gibi geldi,
aydınlatırsanır çok sevinirim..
goldmaster 9000 serisi topfıld tabanlı cihazlar olup kullanmı kolay ve cihazlar rahat çalışan sürekli güncel yazılımları olan cihazdır.menüsüde aslında güzeldir.kanal geçişleri gayet hızlıdır.iyi bi cihaz olduğunu söyleyebilirim.tp silme gibi bir problemi yoktur.ben daha hiç karşılaşmadım.kanal listesi atarakta bu problemi çözebilirsin.goldmaster ın en popüler modeli diyebilirim.
''TUNA ELEKTRONİK''
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)