Çifte kupalı şampiyondan bedava kaptan

Konu, 'GALATASARAY' kısmında Örnek tarafından paylaşıldı.

  1. Örnek
    Online

    Örnek Guest

    Denizli´deki şampiyonluk maçına Beşiktaş takımının başında çıktı, Türkiye Kupası finalinde de kaptanlık pazubandı ondaydı. Gökhan Zan... Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Kartal´ın değişmez ismi dün sürpriz bir şekilde Galatasaray´a imza attı. Cim Bom, Zan için ezeli rakibine tek kuruş ödemedi

    Mehmet Topuz olayından sonra ‘duraklama dönemi’ne giren futbol gündemi dün müthiş bir bombayla sarsıldı. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ın kazandığı çifte kupada önemli rol oynayan Gökhan Zan, Galatasaray’a imza attı. Mehmet Topuz’u Fenerbahçe’ye kaptırmanın şokunu yaşayan Siyah-Beyazlılar 2. darbeyi Zan’dan yedi. Siyah-Beyazlılar bu transfer için Cim Bom’dan tek kuruş alamadı. Beşiktaş, Zan’ın 1 Haziran 2009’da biten sözleşmesini uzatmak için opsiyon hakkını kullanmayınca devreye giren Cim Bom işi bitirdi. Kartal’ın opsiyon hakkını kullanmayı unuttuğu ileri sürüldü ama yönetimin Gökhan’ın yıllık 1,5 milyon Euro garanti para isteğini çok bulduğu ifade edildi.



    Servet’in yerine Gökhan
    Servet’i 8.5 milyon Euro’ya Marsilya’ya göndermeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, Milli Takım’da Servet’le birlikte oynayan ve aşağı yukarı benzer özelliklere sahip bir oyuncuyu çok ucuza renklerine bağladı. İmza töreninde çok heyecanlı olduğu gözlenen Gökhan Zan, yeni takımına imza attıktan sonra 40 yıllık Cim Bomlu gibi konuştu: “Galatasaray gibi bir camiadan teklif gelmesi beni heyecanlandırdı ve onurlandırdı. Kararımı bugün verdim. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Beşiktaş’tan acı ve tatlı bir çok anıyla ve en önemlisi şampiyon olan takımın kaptanı olarak Galatasaray’a geldim. Ben profesyonel futbolcuyum. Beşiktaş camiasının bu kararıma saygı göstereceğine inanıyorum. Artık geriye bakmak istemiyorum. Beşiktaş’ta yaşadığım güzel günleri Galatasaray’da da tekrar etmek istiyorum. Artık herşey Galatasaray’ın başarısı için. Buraya geldim çünkü Galatasaray’ın büyüklüğü tartışılmaz.”


    Şampiyonluk primi Polat’tan
    Haldun Üstünel ise, “Beşiktaş’ın sözleşmeyi yenilemesini bekliyorduk. Yapmadılar, biz de bu önemli oyuncuyu aldık” diye konuştu. Günün bombası ise Başkan Adnan Polat’tan geldi. Polat, Beşiktaş’tan henüz şampiyonluk primini almayan Gökhan’a, “Merak etme. Primini ben öderim” dedi.
     
  2. oguzturk
    Offline

    oguzturk Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    23 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    107
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    MALATYA
    gökhan zan bu sezon hariç şimdiye kadar beşiktaşta gerek sakatlıklar gerekse istikrarsız futbolu nedeniyle düzenli bir katkı sağlamamıştır.
     

Sayfayı Paylaş