Goldmaster 14300MV 14400MDR hyundai menü Irdeto2 Cw pg Pb Biss ful Bulsat yazılmları
GoldMaster Kategorisinde ve GoldMaster 14000, 70100, 70300, 70400 Serisi Forumunda Bulunan Goldmaster 14300MV 14400MDR hyundai menü Irdeto2 Cw pg Pb Biss ful Bulsat yazılmları Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Bulsat ok
JSC sports fix
Cw sirius
Biss full
Boot Dosyasını Yüklemeden Kesinlikle Yazılımı Yüklemeyiniz Flash çökmektedir...
Boot dosyasını yüklemeden ...
-
-
yanılmıyorsam bu yazılımları yükledikten sonra eski yazılımlara dönemiyoruz,ses sorunuda olduğunu duymuştum.yani flaşın tekrar yazılması gerek.
''TUNA ELEKTRONİK''
-
Moderator
tuna66 Nickli Üyeden Alıntı
yanılmıyorsam bu yazılımları yükledikten sonra eski yazılımlara dönemiyoruz,ses sorunuda olduğunu duymuştum.yani flaşın tekrar yazılması gerek.
üstadım bildiniz gibi bu yazılımlar clone yazılımlar eskiye dönmek için mutlaka flasa yazdırmanız gerekiyor ama geriye dönmeye gerek yok çünkü bu yazılımlar güncelligini kaybetmiyor eski yazılımlar güncelligi her zaman kaybediyor bu cihazımız daha iyi konuma getirmek için üstadım bilginize
-
Moderator
tuna66 Nickli Üyeden Alıntı
şimdi 14200 serisi için ugrasıyorum bizim görevimiz usta olarar firmaların yapamadıgını yapmak en güzel yapabileceğimiz güzel paylasımlar yapmak
www.prosatforum.com da en güğzel paylasımları eksiksiz sekilde yapmak bütün site adminlerine kolay gelsin
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 2 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 2 misafir.)