70300'de kayıt formatı=irm
GoldMaster Kategorisinde ve GoldMaster 14000, 70100, 70300, 70400 Serisi Forumunda Bulunan 70300'de kayıt formatı=irm Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : 70300 model bir cihaz aldım USB üzerinden kayıt yapıyor.
Kayıt formatı ise *.irm
Yalnız bu formatı cihazımdan başka herhangi bir ...
-
Yeni Üye
70300'de kayıt formatı=irm
70300 model bir cihaz aldım USB üzerinden kayıt yapıyor.
Kayıt formatı ise *.irm
Yalnız bu formatı cihazımdan başka herhangi bir cihaz veya program tarafından oynatılmıyor.
Bilgi sahibi olan varsa şimdiden paylaşımları için teşekkürler....
Aradığımı buldum
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
VLC player *.mvp yi *.mpeg e çevirebiliyormuş.
Ama bazen hata veriyor.
İlgilenen varsa resimli açıklama yazarım.
Saygılar.
Konu sivanederiki tarafından (09-05-2007 Saat 08:51 ) değiştirilmiştir.
İmza Alanınız Şuan İçin Boş
BURAYA Tıklayarak İmzanızı Düzenleyebilirsiniz.
Galemif
-
Katılımcı Üye
ilk olarak alttaki programı indir...
irm converter ( irm to mvp)
daha sonra bu altta bulununan dvr- studio programını indir 30 günlük deneme sürümü sunuyor... onla galiba Mpeg formatına dönütürebilirsin elimde irm veya mvp dosyaları olmadığı için tam olarak bir test yapamadım eğer bir sorun çıkmassa Dvr- Studio 'nun full versiyonunu bulmaya çalışırım senin için...
Dvr-Studio 30 gün trial için
Not : İrm converter bir sorun çıkarmaz zaten ama işte o direk sadece *.irm dosyasını *.mvp dosyasına dönüştürür...
₫€@†Âµ|Ø®¶
Flames İn HeLL
Power Of DarkneSs

-
Yeni Üye
çok teşekkür ederim yalnız bu formatı mpeg'e çevirecek bir program yok mu?
Galemif
-
Administrator
sivanederiki Nickli Üyeden Alıntı
çok teşekkür ederim yalnız bu formatı mpeg'e çevirecek bir program yok mu?
DeathLord un 2. verdiği program onun için zaten ama full olmadığı için sorun olabilir.Sorun olursa söyle full olanını buluruz.
-
Yeni Üye
İlginiz için sağolun Ertan bey.
Ama Dvr-Studio programı *.irm veya *.mvp formatlarını tanımıyor.
Programın tam sürümünü de buldum yine olmuyor.
Bu arada VLC player *.mvp oynatabiliyor.
Saygılar...
Galemif
-
Administrator
İlginiz için sağolun Ertan bey.
Ama Dvr-Studio programı *.irm veya *.mvp formatlarını tanımıyor.
Programın tam sürümünü de buldum yine olmuyor.
Bu arada VLC player *.mvp oynatabiliyor.
Saygılar...
Şimdi siz .irm dosyaları .mvp formatına çevirdiniz anladığım kadarıyla.O zaman size .mvp yi Mpeg formatına çevirecek bir program bakalım.
-
Yeni Üye
Doğrudur.
Yardımcı olursanız sevinirim...
Galemif
-
Emektar Üye
slm arkadasım zaten verılen klınktekı program ıle ıstedıyın formata cevırebılırsın ek programa gerek yoktur
YOKUŞTA AKMAYAN TER İNİŞTE GÖZYAŞİ OLUR
-
Yeni Üye
1:irm converter programı sadece irm formatını mvp formatına çevirebiliyor bu da dosyanın VLC player programında çalıştırılmasına yarıyor.
2:Dvr-Studio Programı ise ne irm ne de mvp formatlarını tanıyor. Programın tam sürümünü de denedim yine tanımıyor. irm ve mvp dosyalarının uzantısını da değiştirdim(mpeg, avi vb) yine hata verdi.
En son cevap yazan arkadaş slm arkadasım zaten verılen klınktekı program ıle ıstedıyın formata cevırebılırsın ek programa gerek yoktur demiş. hangi linkten bahsettiğini anlayamadım.
İyi akşamlar...
Galemif
-
Administrator
70300 model bir cihaz aldım USB üzerinden kayıt yapıyor.
Kayıt formatı ise *.irm
Yalnız bu formatı cihazımdan başka herhangi bir cihaz veya program tarafından oynatılmıyor.
Bilgi sahibi olan varsa şimdiden paylaşımları için teşekkürler....
1:irm converter programı sadece irm formatını mvp formatına çevirebiliyor bu da dosyanın VLC player programında çalıştırılmasına yarıyor.
2:Dvr-Studio Programı ise ne irm ne de mvp formatlarını tanıyor. Programın tam sürümünü de denedim yine tanımıyor. irm ve mvp dosyalarının uzantısını da değiştirdim(mpeg, avi
vb) yine hata verdi.
En son cevap yazan arkadaş
slm arkadasım zaten verılen klınktekı program ıle ıstedıyın formata cevırebılırsın ek programa gerek yoktur demiş. hangi linkten bahsettiğini anlayamadım.
İyi akşamlar...
1-birinci mesajınızda *.irm formatını izleyebileceğiniz bir program istemişsiniz DeathLord arkadaşımızın verdiği dönüştürücü ile mvp formatına çevirip VLC player ile izleyebiliyorsunuz sanırım
2-Programın tam sürümünü de denedim yine tanımıyor. irm ve mvp dosyalarının uzantısını da değiştirdim(mpeg, avi vb) yine hata verdi. demişsiniz...bir programın veya dosyanın uzantısını değiştirmeniz o programnın veya dosyanın formatını değiştirmez hata vermesi normaldir..:45:
3-*.irm formatını mpege dönüştürecek yazılımı kendim aradım ancak yok bulamadım neyazıkki:(
şu anda izleyebiliyormusunuz başka bir programla kaydettiğiniz dosyaları?
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)