- UyduTurk Ana Sayfa
- UYDU DÜNYASI
- Digital Uydu Alıcıları
- GoldMaster
- GoldMaster 11000, 13000, 15000, 20000, 30000, Megastar MS100 Serisi
- G.Master 11000, 13000, 15000, 20000, 30000, Serisi ile ilgili sorunlarınızı buraya,
G.Master 11000, 13000, 15000, 20000, 30000, Serisi ile ilgili sorunlarınızı buraya,
GoldMaster Kategorisinde ve GoldMaster 11000, 13000, 15000, 20000, 30000, Megastar MS100 Serisi Forumunda Bulunan G.Master 11000, 13000, 15000, 20000, 30000, Serisi ile ilgili sorunlarınızı buraya, Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : arkadaşlar goldmaster için yeni yazılımlar nezaman çıkacak ???...
-
Yeni Üye
arkadaşlar goldmaster için yeni yazılımlar nezaman çıkacak ???
-
Yeni Üye
30300sky cım kullanıyorum digi türk yasal kartım var,cihazın gömülü mödülüne kartı taktığım zaman kanalların tmamını izleyemiyorum,ancak slot-1,slot-2'ye digitürkün mödülünü takarak tüm kanalları izleyebiliyorum,acaba göm.modülde bir hata mı var.Saygılar.
-
burgas01 Nickli Üyeden Alıntı
30300sky cım kullanıyorum digi türk yasal kartım var,cihazın gömülü mödülüne kartı taktığım zaman kanalların tmamını izleyemiyorum,ancak slot-1,slot-2'ye digitürkün mödülünü takarak tüm kanalları izleyebiliyorum,acaba göm.modülde bir hata mı var.Saygılar.
hayır,çakılı modülünde bi sorun yok modül açsa bile şifre güncellemeleri yapamıyacağı için kısa süreli olur ve tekrar açsa dahi paketlerin çoğunu açmaz uyumsuzluk var sky modüller tam desteklemiyor çünkü...sağlıklı bir şekilde izleyebilmek için cryptoworks modül kullanmalısın..saygılar.
''TUNA ELEKTRONİK''
-
Yeni Üye
30300 skycım
tuna66 Nickli Üyeden Alıntı
hayır,çakılı modülünde bi sorun yok modül açsa bile şifre güncellemeleri yapamıyacağı için kısa süreli olur ve tekrar açsa dahi paketlerin çoğunu açmaz uyumsuzluk var sky modüller tam desteklemiyor çünkü...sağlıklı bir şekilde izleyebilmek için cryptoworks modül kullanmalısın..saygılar.
Sn:tuna66 tşk.edr.digitürk crpt.w.harici mödülüm de var slottan zaten izliyorum şu anda,biryerlerde okumuştum bouard yoluna mudahele edip bu sorun çözülür gibilerde var öyle bir imkan.syg.
-
burgas01 Nickli Üyeden Alıntı
Sn:tuna66 tşk.edr.digitürk crpt.w.harici mödülüm de var slottan zaten izliyorum şu anda,biryerlerde okumuştum bouard yoluna mudahele edip bu sorun çözülür gibilerde var öyle bir imkan.syg.
ben öyle bir şey bilmiyorum ama cihazın sky çakılı modül güncellemesi varsa yani digitürk için o zaman sorunsuz izleyebilirsin.öyle bi şey olsada bizde burada veririz zaten.saygılar..
''TUNA ELEKTRONİK''
-
Yeni Üye
Arkadaşlar goldmaster 30700 cı yeni ferkansları nasıl yüklerim fabrika ayarlarına dön dediğimde bu frekansların gelmesini istiyorum yapabilirmiyiz acaba yardımcı olabilirmisiniz.
-
Yeni Üye
yeni goldmaster yazılımlarını nereden bulabilirim.
-
Yeni Üye
gold master 11300 ci siryus izlenirmi
-
Yeni Üye
varsa hangi yazılımla izleniyor
-
Yeni Üye
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)