yardim golden interstar acilip kapaniyor
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Golden Interstar Forumunda Bulunan yardim golden interstar acilip kapaniyor Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : selam ustalar,
premiere lerde bazi kanalarda cihazim kendi kendine kapanip aciliyor [ premiere sport portal ,ch 227 , ch 220 ...
-
Yeni Üye
yardim golden interstar acilip kapaniyor
selam ustalar,
premiere lerde bazi kanalarda cihazim kendi kendine kapanip aciliyor [ premiere sport portal ,ch 227 , ch 220 ,ch 222,ch 242,ch 243 ,ch 244 papanip acilmalar oluyor ] diger premiere ch 221 ve ch 226 normal calisiyorlar...
aynen amstrad lardadaki oldugu gibi tps france 5 uzerine gelince acilip kapanmalar oluyordu ...
sizlerde aynen oluyormu yoksa benim cihaz mi usuttu ???
cihazim golden interstar GI -S770 CR Xpeed Class yazilim 27/11/2007 ....
-
Yeni Üye
koc70 Nickli Üyeden Alıntı
selam ustalar,
premiere lerde bazi kanalarda cihazim kendi kendine kapanip aciliyor [ premiere sport portal ,ch 227 , ch 220 ,ch 222,ch 242,ch 243 ,ch 244 papanip acilmalar oluyor ] diger premiere ch 221 ve ch 226 normal calisiyorlar...
aynen amstrad lardadaki oldugu gibi tps france 5 uzerine gelince acilip kapanmalar oluyordu ...
sizlerde aynen oluyormu yoksa benim cihaz mi usuttu ???
cihazim golden interstar GI -S770 CR Xpeed Class yazilim 27/11/2007 ....
kardes ayni sorun bende devar:helpless:
-
Yeni Üye
-
Administrator
-
Yeni Üye
Mu®aT Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar yazılımlarda sorun var malesef...15 aralık yeni yazılımlarını yükleyip deneyiniz sorunlar giderildi:ok
selam Murat usta,
Cok tesekurler:ok
-
Yeni Üye
-
Yeni Üye
kardes ayini sorun bendede var ama ben su yolu denedim ayni firakansi tip ekle yaptim
aynilarini buldu ekledi listeye sonra kitleyip yani yeniden baslama sorunu kalkti ama kitleyip resiveri kapatan purogramlari sona aldim yeni yuklenenleri kullandim sorun kalkti
takilma yok artik
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)