gi s801 nasil çalisiyor yardim
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Golden Interstar Forumunda Bulunan gi s801 nasil çalisiyor yardim Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : slm arkadaslar , elimde golden interstar gi -s801 xpeed , cihazim yeni aldim daha .
son dossier yukluyorum , usb ...
-
Yeni Üye
gi s801 nasil çalisiyor yardim
slm arkadaslar , elimde golden interstar gi -s801 xpeed , cihazim yeni aldim daha .
son dossier yukluyorum , usb den , sonra usb yi koyuyorum cihazimia ok diyorum , yazilim atiyor sonra kapatiliyor cihaz ama tps açilmiyor ? signal var , multiler çalismiyor , neden lutfen yardim ushuaia tv de kaliyorum ayni oluyor anlamiyorum lutfen sizden çok bekliyorum sagolun
Konu nimican tarafından (11-11-2007 Saat 01:35 ) değiştirilmiştir.
-
Yeni Üye
nimican Nickli Üyeden Alıntı
slm arkadaslar , elimde golden interstar gi -s801 xpeed , cihazim yeni aldim daha .
son dossier yukluyorum , usb den , sonra usb yi koyuyorum cihazimia ok diyorum , yazilim atiyor sonra kapatiliyor cihaz ama tps açilmiyor ? signal var , multiler çalismiyor , neden lutfen yardim ushuaia tv de kaliyorum ayni oluyor anlamiyorum lutfen sizden çok bekliyorum sagolun
selam nimican,
key bolumune girmen lazim ve load key default yapman lazim [ emu acmak 2580 sonra viaccess bolumune mavi tus sonra cik ushuaia veya france 5 uzerinde 1 dakik acilir]
kolay gelsin.....
-
Yeni Üye
selam kardes load key default yapman lazim birde franc 4 . uzerinde bekle telekumandadan kapat ac ..acilmasi lazim. acilmasa .flas da poroblem vardir .flasi denistir. kolay gelsin...
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)