arkadaşlar bana dsr-8001e yazılım atmayı tarir edebilirmisiniz ben bi türlü beceremedim daha önceden cihazın resmini de eklemiştim acaba pc le bağlantımda mı bir sorun var .şimdiden teşekkür ederim....
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Golden Interstar Forumunda Bulunan golden interstar yardim? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : arkadaşlar bana dsr-8001e yazılım atmayı tarir edebilirmisiniz ben bi türlü beceremedim daha önceden cihazın resmini de eklemiştim acaba pc le ...
arkadaşlar bana dsr-8001e yazılım atmayı tarir edebilirmisiniz ben bi türlü beceremedim daha önceden cihazın resmini de eklemiştim acaba pc le bağlantımda mı bir sorun var .şimdiden teşekkür ederim....
aşağıdaki linkteki loaderi indirin hem key atabilirsiniz hemde yazılım...içinde kullanması resimli olarak mevcuttur:tup:
http://www.prosatforum.com/forum/gol...ari-t4217.html
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
dsr-8001 bu cihazdan anlayan yokmu cihazın kötü tarafı menüde türkçe yok özellikle türkçe olması için yazılım atmaya çalışıyorum
Konu burak12 tarafından (18-11-2007 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.
haklısın ben yazılım yok demiyorum sadece ben cihazımın ne olduğunu bilmiyorum yanlış yazılım atmaktan korkuyorum
ayrıca ne kadar uğraşsamda yazılımı almıyor makina,habire error iletisi veriyor, anlayamadım neden?
tüm adımları tek tek uyguluyorum, sonuç yok...
ne denediysem olmadı.niye kızıyosunuzki :blushing[1]:
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)