Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Golden Interstar Forumunda Bulunan Golden İnterstar TPS AU NAGRA2 AU Yazılımları 27.09.2007 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : ebolatli Nickli Üyeden Alıntı ellerine sağlık kardeşte eklenen yazılım 26 nisan yazılımı birdaha kontrol edrmisin dostum senin için iki tane ...
kardeş 27 haziran olan 27 nisan yazılımı çıktı 30 haziran olanda makinayı çalıştırmadı neyse emeğin ve upraşların için teşekkür edrim
saygılar
4 TEMMUZ 2007 yazılımları birinci mesaja eklenmiştir...
ilginize cok teskurler eder saygila sunarim ama bizlerdeki goldenstar dsr8500 bunlara yazilim lazim sizlerin verdigi buna uymuyor genede sag olun onlarin hepsini biliyom bu ***********
bu sayfa girin hergün yeni yazilim var slm ve saygilar
Konu Mu®aT tarafından (06-07-2007 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir.
Sn memo ilk önce şunu belirteyim....verdiğiniz depo adresi rus hackerler tarafından çokça kullanılan bir site....özellikle arap ülkelerine yapılacak sanal saldırılarda zombi oluşturmak için çok kullanılıyor...bu olayı depo bilmiyormu elbette biliyor ve göz yumuyor.....bu yüzden verdiğiniz adresi editledim...lütfen türk depolarını takip edin zaten çıkar çıkmaz orayada veriliyor hemen....istediğiniz yazılıma gelince şu anda olanlar bunlar yeni yazılımlar çıktığında elbette eklenecektir.....şunu unutmayın bizlerin yaptığı sadece yazılımlara key editlemektir....yazılım yapmak başlı başına bir mühendislik işidir...o yüzden şu anda olan yazılımlar bunlardır... yeni yazılımlar eklendi.![]()
Konu Mu®aT tarafından (06-07-2007 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.
selam sevgili ustalar öncelikle calismarinizi depolardan takip ettim ve hemen gelip üye oldum sizleri tebrik ederim ben avusturyada yasayan bir gurbetciyim cihazim focus 8500dci etiketsiz ama golden interstar dönüsüm yazilimini (
DSR8005CIPR) kullaniyorum sizlerden ricam premiere ok yazilimi varsa ekleyebilirmisiniz golden interstar yoksa focus da yada dönüsümü mümkün olan cihazlarinkide olabilir ilginiz icin simdiden cok tsk
ilşk mesaja eklenmiş olması lazım dostum ılk mesajda olan yazılımı yukleyinişz
YOKUŞTA AKMAYAN TER İNİŞTE GÖZYAŞİ OLUR
malesef @yakupowersky ilk mesajda verilen dsr 8500 s serisi bana lazim olan dsr 8500 p serisi yazilim uymuyor hata veriyo cok tsk
arkadaşlar benim cihazım dsr8001pr geçenlerde hitec yazılımı attım fakat tekrardan geri dönüştüremiyorum bu konuda yardımınız dokunurmu şimdiden vericeğiniz cevaplar için teşekkür ederim
saygılar.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)