Golden İnterstar TPS AU NAGRA2 AU Yazılımları 27.09.2007
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Golden Interstar Forumunda Bulunan Golden İnterstar TPS AU NAGRA2 AU Yazılımları 27.09.2007 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : uyducu.apo Nickli Üyeden Alıntı
hocam golden ıntersatın hangi yazılımı starsat 220 cıya uyuyor
GI 8005d modeli uyar:tup:...
-
-
Katılımcı Üye
hocam tşk nerden indiriz göremedim de 8005cıpr r yi görebildimde acaba o mu ilgine tşk
İmza Alanınız Şuan İçin Boş
BURAYA Tıklayarak İmzanızı Düzenleyebilirsiniz.
Galemif
-
Administrator
uyducu.apo Nickli Üyeden Alıntı
hocam tşk nerden indiriz göremedim de 8005cı
pr r yi görebildimde acaba o mu ilgine tşk
golden interstarın bu modeline uzun süredir yazılım yok çıkmıyor malesef....ancak size starsat 220cı 27 eylül yazılımını buraya ekliyorum...umarım işinize yarar..tps auto premier d+ ok dir....
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
-
Katılımcı Üye
İmza Alanınız Şuan İçin Boş
BURAYA Tıklayarak İmzanızı Düzenleyebilirsiniz.
Galemif
-
Yeni Üye
slm kardesler golden interstar tps uçtu mu çunku multiler yok en son yazilim GI-S801_X-5Oct2007 atim hala ayni hepsi açik deyil normal mi:e00:
-
Yeni Üye
nimican Nickli Üyeden Alıntı
slm kardesler golden interstar tps uçtu mu çunku multiler yok en son yazilim GI-S801_X-5Oct2007 atim hala ayni hepsi açik deyil normal mi:e00:
galiba tps ler uctu. benim cihaz 8005 ci .s . dunden beri tps acilmiyor. murat ustayi beklemekden baska caremiz yok:tup:
-
Vip
muzaffer61 Nickli Üyeden Alıntı
galiba tps ler uctu. benim cihaz 8005 ci .s . dunden beri tps acilmiyor. murat ustayi beklemekden baska caremiz yok:tup:
Hayır arkadşım uçtuğu felan yok sorunsuz çalışıyor iyi seyirler. Yeni birşeyler çıkarsa en hızlı şekilde sizleri bilgilendireceğiz
-
Yeni Üye
captan burada ki lerin hangisi yaw ,
-
Yeni Üye
arkadaslar golden inter star dsr 8005 ci plus var buna han gi yailimi atacagiz vede loader boot lazim
-
Yeni Üye
birin sayfada bak orda var asagidan birincisi
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)