decktron 95000 fta- korax 56600
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Golden Interstar Forumunda Bulunan decktron 95000 fta- korax 56600 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : bypas Nickli Üyeden Alıntı
Golden Interstar GI-S 805 CI Xpeed
Dectron 9500 ci+usb
Sayın Murat ustamız Prosat Forum’un server da ...
-
Yeni Üye
decktron 95000 fta- korax 56600
bypas Nickli Üyeden Alıntı
Golden Interstar GI-S 805 CI Xpeed
Dectron 9500 ci+usb
Sayın Murat ustamız Prosat Forum’un server da silinme sorunu olmadan once foruma uyeydim. Simdi tekrar uye oldum. Umarım bir daha bilgilerin silinmesi diye bir şey forumun başına gelmez. Daha onceki mesajlarınız da bizlere yardım edebileceginizi ve bunun için Arap sitelerine dahi baktıgınızı soylemiştiniz. Bu geçen zamanda bende amatorce araştırmalar yaptım ve benim cihazım Dectron 9500ci+usb ile Golden Interstarın GI-S 805 ci Xpeed’in teknik ozelliklerinin başta chip olmak uzere ayni oldugunu buldum. Yalnızca farklı olan Dectron katalogunda DiSEqC Kontrol: Version 1.0/1.2/1.3 uyumlu yazıyor. Farklı olan 1.3 dur. Geriye kalan her şey Nec upd61217 ve Koredeki uretici Dizipia da aynidir.
Server problemi yaşanmadan once bizlere çok iyi davranmıştınız. Hepimiz insanız dolayısıyla kim iyi davranıyorsa insan onun yanında olmak istiyor. Şundan da eminim bu da tek taraflı olmamalı bizimde size faydamız dokunabilmeli. Fakat Forum ortamında size yalnızca teşekkür edebiliyoruz ve minnet duygularımızı iletebiliyoruz. Umarım bizlere karşı hoşgorunuz ve yardımınız devam eder.
Ben amatorce bazı şeyler yapmaya kalkıştım cihazlarımızda koruma oldugu için uyumsuz bir yazılımda veya K ey listesinde hata mesajı veriyor ve onu kabul etmiyor. Şu ana kadar tek başarabildigimiz Korax 59900 ci+usb nin K ey ve K anal listelerini benim cihazım Dectron 9500ci+usb kabul ediyor ve hiçbir problem olmadan açıyor. Fakat esas problemimiz cihazımızı Golden Interstara donuşturmek ve onun yazılımlarını (o şimdilik zor bir iş ise) en azından K ey listesini yukleyebilmek. Niye Golden Interstar diyorum? Çunku mesajın alt kısmına ekledigim gibi butun ozellikleri ayni ve ustelik eger yazılım veya K ey listesi olursa bir usta destegi olacak yani sizin desteginiz olacak. Usta destegi her şeyden daha onemli. Aniden bir problemle karşılaşabiliyoruz. Ama dedigim gibi asıl sorun yazılım. Bizlerde bu guzel memleketin insanlarıyız. Mesela ben bilgisizligimden ve butçemin dar olmasından dolayı bu cihazi taksitle alabildim. Bu cihazı Kore Dizipiadan ithal eden firma Koreden başka bir firmayla çalışacagını soyleyince onlarda yazılım destegi vermegi kesiyorlar. Kısacası olan bizlere oluyor, buyuk ihtimalle onun için fiyatı da duşuktu.
Cihazda koruma oldugu ve error mesajı verdigi için cesaretim arttı eger siz bana bir dosya onerirseniz (yani deneyin bakalım olacakmı) siz dediniz diye ben tekrar cesaret ederim. Ben cihazın menusunden, renkli olmasından, çoklu kanal taşıma olmasından, hızlı kanal geçişi olmasından dolayı çok memnunum ve cihazı bir sure daha kullanmak istiyorum. Umarım yazılıma bir çare bulunur ve siz de bu forumda hep olursunuz.
Sorularım:
1. Yazılımında provider ın ismi bulunmayan bir kanalı cihaz unknown olarak degerlendiriyor ve ben ş ifreleri girsem dahi kanalları açamıyorum. Nerede hata yapıyorum?
2. Yazılımında var olan bazı kanalların ş ifrelerini girsem dahi izleyemiyorum (mesala Rai 0030) Ne dersiniz?
3. Amatorce anladıgım kadarıyla provider id noları Humax ile ayni oylemidir?
4. ASTRA: Tekila, C+Comedia, CH9611,FR3Grenoble, Ned1, Caracol kanallarını ve HOTBIRD: SkyCinema, SKYCalcio , DTVCABLE, Canal+, Art-Arab, PrimaFila, VetrinaPrimaFila kanalları hangi ş ifreleme sistemini kullanıyorlar? Eger cihazıın yazılımında o sistemler yok ise hangi modul çogunu açar mesala Tekila ve Art-Arab için Irdeto modul onerirmisiniz? Veya cihazda olmayan ve birden fazla ş ifreleme sistemini destekleyen (irdetoda dahil) modul varmı?
Yararlandıgım Internet sayfaları:
1. http://www.satellite-heaven.de/Receiver/dizipia.htm
2. Xpeed DVB-T/S Receiver FTA/CI
Golden Interstar GI-S 805 CI Xpeed ve Dectron 9500 ci+usb / Tamamen Ortak Teknik Ozellikler:
Satellite receiver
2 x Common interface
Software & channel list update via USB stick
JPEG & MP3 via USB stick
Real picture in picture function (PIP)
Time shift function around 30 seconds
Fastest scan & search time
Component output for best picture quality
Hardware Specifications:
Input Connector: F-Type,IEC 169-24,Female
Frequency Range: 950MHz to 2150MHz
Input Impedance: 750Ohm... Unbalanced
Signal Level: -25 to -65dBm
LNB power & Polarization: Vertical -13V Horizontal -+18V
Current: 500mA Max overload protection
Amplitude: 0,6V - 0,2V
DiSEqC Control: Version 1.0/1.2/Usals compatible
Demodulation: QPSK
Input Symbol Rate: 1 - 45 Ms/s
FEC Decoder: Convolution Code Rate 1/2,2/3,3/4,5/6 and 7/8 with constraint Lenght K=7
Transport Stream Specification:
Profile Level: MPEG-2 MP@ML
Input Rate: 100 Mbit/s Max
Aspect Ratio: 4:3 , 16/9
Video Resolution: 720 x 576 (Pal) / 720 x 480 (NTSC)
Audio Decoding: MPEG / MusiCam Layer I & II
Audio Mode : Single channel / Dual channel joint stereo
Sampling: 32,44.1 and 48KHz
System Resource:
Main Processor: NEC UPD61217 (32bit@284MIPS)
Flash Memory: 2 Mbyte
Program DRAM: 32 Mbyte
Power Supply:
Input Voltage: 100-250V - 50/60Hz
Type: SMPS
Power consumption: Max. 25W
Standby Power: 8W
Protection: Separate internal fuse
Physical Specification:
Size (WxDxH) 340 x 240 x 60mm
Weight:approx 2kg
AV & Data IN/OUT
TV Scart: Output (CVBS, RGB, Audio L&R)
VCR Scart: In/Output (CVBS, Audio L&R)
Video Out: 1xRCA Cinch
Audio Out: 2xRCA Cinch
RS232C: Transfer rate 115,200 bps/9 pin D-sup Type
Component Out (YPbPr) : 3xRCA Cinch
USB (Host) : A Type Female
RF Modulator:
Connector: 75 Ohm IEC 169-2, Male/Female
Frequency: 470MHz to 860MHz
Output Channel: Ch21 - 69 for the Demulator
TV Standart: PAL G/I/K, NTSC M selectable by Menu Setting
Pre-Set Channel 38
Amatorce çareler arıyorum ayrıca uzun bir mesaj oldu bu sebeple lutfen kusuruma bakmayınız . Fakat sizin yardımınız olmadan bir şey yapamıyacagımızı da biliyorum. Cevabınızı bekliyorum.
Selamlar saygılar
sayı epolatli decktron korax dönüştü peki golden interstara a olmazmı? bir fikir beyan edebilirmisiniz saygılar.
-
Vip
serkanta Nickli Üyeden Alıntı
sayı epolatli decktron korax dönüştü peki golden interstara a olmazmı? bir fikir beyan edebilirmisiniz saygılar.
koraxın hangi modeliyse sölerseniz ona göre yardımcı oluruz
-
Yeni Üye
ebolatli Nickli Üyeden Alıntı
koraxın hangi modeliyse sölerseniz ona göre yardımcı oluruz
sayın ebolatli korax 56600fta modelini golden interstar a dönüşüm olurmu
-
Vip
serkanta Nickli Üyeden Alıntı
sayın ebolatli korax 56600fta modelini golden interstar a dönüşüm olurmu
malesef arkadaşım bu modelin dönüşümü bulunmamaktadır elimde sadece şuanlık 66000cı'nın dönüşümü bulunmaktadır
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)