GI-S801 Xpeed Class icin yardim
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Golden Interstar Forumunda Bulunan GI-S801 Xpeed Class icin yardim Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Bende GI-S801 Xpeed Class decoder var. Onceden dort sifira basinca keyleri manuel olarak girebiliyordum. Simdi sifir tusuna bastigimda ekrana kalite ...
-
Yeni Üye
GI-S801 Xpeed Class icin yardim
Bende GI-S801 Xpeed Class decoder var. Onceden dort sifira basinca keyleri manuel olarak girebiliyordum. Simdi sifir tusuna bastigimda ekrana kalite ve seviyesini gosteren bir pencere cikiyor. Decoderin ecranida P-70, P-71..... gibi goruntu oluyor. ben bunu nasil duzeltebilirim. Bu konuda bilgisi olandan yardim bekliyorum. Simdiden tesekkurler
-
Vip
cankurtaran Nickli Üyeden Alıntı
Bende GI-S801 Xpeed Class decoder var. Onceden dort sifira basinca keyleri manuel olarak girebiliyordum. Simdi sifir tusuna bastigimda ekrana kalite ve seviyesini gosteren bir pencere cikiyor. Decoderin ecranida P-70, P-71..... gibi goruntu oluyor. ben bunu nasil duzeltebilirim. Bu konuda bilgisi olandan yardim bekliyorum. Simdiden tesekkurler
kardeş menü tuşuna basın sonra sırasıyla 2580 tuşlarına basın tamamdır
-
Yeni Üye
ebolatli Nickli Üyeden Alıntı
kardeş menü tuşuna basın sonra sırasıyla 2580 tuşlarına basın tamamdır
Ozur dilerim cevap yazamadigim icin. Pc de sorun vardi giremedim internete. Bugun gordum mesajinizi. Tesekkurler yardimlariniz icin. Denedim oldu. Sagolun
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler