Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Golden Interstar Forumunda Bulunan GI-S801 Xpeed de Art/show izlenirmi? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar ustalar bende iki cihaz var biri dectrondu prosat forum sayesinde onu koraxa çevirdim diğeride GI-S801 Xpeed USB. 2 Sorum ...
Arkadaşlar ustalar bende iki cihaz var biri dectrondu prosat forum sayesinde onu koraxa çevirdim diğeride GI-S801 Xpeed USB. 2 Sorum var:
1- GI-S801 Xpeed USB de art/show izlemek için birşey yapabilirmiyim?
2- Starsatların yazılım desteği dahamı fazla?
3- GI-S801 Xpeed USB yi Starsata çevirebilirmiyim? Hangi modeline?
Super Moderatör ebolatlı cevabınız için teşekkür ediyorum. Cevabınızdan sonra iki soru daha sormak istiyorum.
1-Art/Show nasıl izlerim şifre bölümünde Irdeto yeri yok yoksa benmi yanlış biliyorum?
2-Softcam yükleyebilirmiyim eğer mümkünse nasıl nerden bulacağim?
Lütfen bir yol gösterin çok çok teşekkür ediyorum. Lütfen biraz detaylı bilgi verirmisiniz?
Çok meşgul biri olduğunuzu tahmin ediyorum çünkü forumda heryere yetişmeye çalışıyorsunuz. Tekrar tekrar teşekkürler. Affınıza sığınarak bir soru daha soracağım.
1- GI-S801 Xpeed USB için irdeto fixlenmiş yazılımı nasıl bulabilirim? Bir yol gösterirmisiniz?
Size bir süre soru sormayacağım çok rahatsızlık verdim.
ebolatlı bey bilgisayarın portunda veya receiverın usb de bir temassızlık veya bir arıza var daha öncede böyle yapıyordu ama üç dört tekrardan sonra dosyaları yüklemeyi başarıyordum. Bu sefer sizin bu dosyada receiver error verdi hata benim usb demi başka yerdemi bilmiyorum. Bende biliyorsunuz art/show izlemeyi çok istiyordum. sizleri merakta bırakmadan bu cevabı yazayım dedim. problemin nerede olduğunu bulmam lazım sizin deneme imkanınız olursa herhalde forumda açıklarsınız. Kusura bakmayın iyi akşamlar.
bende nilesat uydusu olsa cevabı zaten ben verirdim sormazdım umarım yüklemeyi başarabilirsiniz yeni bir port alıp öle deneyin derim nilesat uydusu olsa inanın denerdim