Galatasaray'ı eski galatasaraylılarla vuracak

Konu, 'Diğer Takımlar' kısmında dimo79 tarafından paylaşıldı.

  1. dimo79
    Online

    dimo79 Guest

    Turkcell Süper Lig'in 16'ncı haftasında Antalyaspor, cuma günü evinde Galatasaray'ın konuk edecek.

    Geçen hafta Gaziantep deplasmanında 1-1'lik berabere sonuçla ayrılan Kırmızı - beyazlı ekip, sıkıntılı günler geçiren Galatasaray'ı Sarı - kırmızılı ekibin eski oyuncularıyla vurmayı hedefliyor. Galatasaraylı eski oyuncular Necati Ateş, Yalçın Ayhan ve Orhan Ak, özel önem verdikleri bu maça oldukça hırslı hazırlanıyor.

    Hasan Subaşı Tesisleri'nde Galatasaray maçı hazırlıklarına devam eden Kırmızı - beyazlı takımın teknik direktörü Mehmet Özdilek, antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı. Galatasaray maçını kazanacaklarını iddia eden genç çalıştırıcı, söylenecek çok bir şey olmadığını tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu belirtti.

    Özdilek, Gaziantep maçından sonra Galatasaray maçının çalışmalarına hızla başladıklarını ve sürdürdüklerini belirterek, ''Takım olarak tek düşüncemiz galibiyet. Galatasaray bu ligin önemli takımlarından bir tanesi önemli oyunculara sahiptir. Son haftadaki durumları çok fazla önem teşkil etmiyor. Biz her takımı nasıl ciddiye alıyorsak Galatasaray'ı da aynı ciddiyetle analiz ediyoruz. Kendi evimizde de iyi oynayan bir takımız son haftalarda da oyunsal olarak skora yansıtmada başarılıyız diyebiliriz. Galatasaray takımına saygı duyuyoruz, ama kendi hedeflerimiz doğrultusunda evimizde oynadığımız tüm maçları kazanmak istiyoruz." değerlendirmesini yaptı.

    Özdilek, maçı televizyon başında ya da statta izleyecek seyircilere çekişmeli, zevkli ve kaliteli bir maç seyredeceklerini ifade etti.

    Öte yandan Antalyaspor, bugün yaptığı tek idmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan Antalyaspor, idmanı kanatlardan pas ve şut çalışması ile tamamladı.

    Galatasaraylı eski futbolcular, Necati Ateş, Yalçın Ayhan ve Orhan Ak'ın ise hırslı oldukları dikkatlerden kaçmadı. Antrenmanda kısa süreli ayağına aldığı darbe ile sakatlanan Sergey Djiehoua, kulüp doktorları tarafından tedavi edildi. Galatasaray maçında ise Gaziantep deplasmanında sakatlanan Tita, operasyon geçiren Veysel ve genç futbolcu Volkan Altın forma giyemeyecek.
    (Cihan Haber Ajansı)
     

Sayfayı Paylaş