slm arkadaşlar ornek kardeşimin tavsiyesi üzerine formunuza üye oldum geyet güzel ve günce paylaşımlarımı buradanda vermek isterim tabiki yönetici arkadaşların bilgisi dahilinde
herkese bol paylaşımlar dilerim
saygılar sunarım
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forumumuza Hoşgeldiniz Forumunda Bulunan slm bütün forum dostları Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : slm arkadaşlar ornek kardeşimin tavsiyesi üzerine formunuza üye oldum geyet güzel ve günce paylaşımlarımı buradanda vermek isterim tabiki yönetici arkadaşların ...
slm arkadaşlar ornek kardeşimin tavsiyesi üzerine formunuza üye oldum geyet güzel ve günce paylaşımlarımı buradanda vermek isterim tabiki yönetici arkadaşların bilgisi dahilinde
herkese bol paylaşımlar dilerim
saygılar sunarım
hoşgeldin BARON kardeşim bol paylaşımlar.
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.
Hosgeldin Baron usta.
Keyifli paylasimlar dilerim
Hoşgeldin abi backupların ve test serverinle sitemize katkıda bulunacak olman beni çok mutlu etti.
baron ustada bu forumdaysa demekki uye olmakla dogru bir karar vermişim demektir
aksini belirtmedigim surece tum konularım alıntıdır...linkleri kontrol etmeden indirmeye baslamayınız yenileme sansım yoktur
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)