Ornek hakkında!!!
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forumumuza Hoşgeldiniz Forumunda Bulunan Ornek hakkında!!! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Prosatforumda co-admin olarak görev yapmaktaydım ancak dallamanın biri benim şifremi çalarak başka birini admin yapmış. Ondan dolayı şifremi değiştirdim yetkilerimi ...
-
Administrator
Ornek hakkında!!!
Prosatforumda co-admin olarak görev yapmaktaydım ancak dallamanın biri benim şifremi çalarak başka birini admin yapmış. Ondan dolayı şifremi değiştirdim yetkilerimi alıp panele girişi engelledim her ihtimale karşı. Benim bir kabahatim yok nasıl olduğunuda bilmiyorum ancak tüm forum yöneticilerinden ve üyelerden özür dilerim! Yetkiler de bende forumdan önemli değiliz önemli olan forumun aksamaması!
Konu Örnek tarafından (05-03-2010 Saat 01:38 ) değiştirilmiştir.
-
Vip
Geçmiş olsun dostum..
Yetkilerinizi almakla forum için çok önemli bir karar almışsınız.
İnşaallah böyle tatsız olaylar bir daha yaşamazsınız.
-
Büyük geçmiş olsun nasıl yapabiliyorlar bunu hiç anlıyamıyorum
-
Super Moderator
-
geçmiş olsun,suçlular er geç cezalarını bulurlar.
''TUNA ELEKTRONİK''
-
-
Paylaşımcı Üye
Geçmiş olsun üstad.Bu tip uygulamalara karşı hepimize farklı bir şifreleme sistemi geliştiremezmiyiz acaba.Bugün sana olan bizlerinde bir gün başına gelebilir değilmi.Tekrar geçmiş olsun yapanında allah..... versin şerefsizin ..........
-
Administrator
alex35 Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun üstad.Bu tip uygulamalara karşı hepimize farklı bir şifreleme sistemi geliştiremezmiyiz acaba.Bugün sana olan bizlerinde bir gün başına gelebilir değilmi.Tekrar geçmiş olsun yapanında allah..... versin şerefsizin ..........
Kolay bir şifre seçmezseniz iyi olur sizlerin başına da gelebilir tabi ama bu sadece sizi etkiler yani siz forumdan olmuş olursunuz benim gibi yönetici arkadaşların başına gelirsede forumdan olabiliriz o yüzden biraz daha hassas bir durum.
-
Super Moderator
ornek Nickli Üyeden Alıntı
Prosatforumda co-admin olarak görev yapmaktaydım ancak dallamanın biri benim şifremi çalarak başka birini admin yapmış. Ondan dolayı şifremi değiştirdim yetkilerimi alıp panele girişi engelledim her ihtimale karşı. Benim bir kabahatim yok nasıl olduğunuda bilmiyorum ancak tüm forum yöneticilerinden ve üyelerden özür dilerim! Yetkiler de bende forumdan önemli değiliz önemli olan forumun aksamaması!
Kardeş çok çok gemiş olsun sen canını sıkma işin aslı astarı öğrenilir sen bizim için daha önemlisin gerisi ni boşver moralini bozma bazen olur bu tür şeyler herşey düzelir kafanı yorma canım kardeşim sakın ha moralini bozma !!!
-
Moderator
ornek Nickli Üyeden Alıntı
Kolay bir şifre seçmezseniz iyi olur sizlerin başına da gelebilir tabi ama bu sadece sizi etkiler yani siz forumdan olmuş olursunuz benim gibi yönetici arkadaşların başına gelirsede forumdan olabiliriz o yüzden biraz daha hassas bir durum.
cok haklisin Örnek kardesim, iyi bir sifre secilmeli ve hic zarar görmemeli en iyisi.
Sen canini üzme derim. Insallah bu durum nasil meydana geldi anlasilir birgün.
Hepimize gecmis olsun.
Saygilarimla.
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler