UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Forumdaki Hatalar Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Merhaba arkadaşlar,
Bilindiği üzere sitemizin kullandığı sistem olan vbulletin'in yeni sürümün çıkacağını duyurmuştuk sizlere.
Prosatforum vbulletin 3.7.0 Beta 2 sürümüne ...
Bilindiği üzere sitemizin kullandığı sistem olan vbulletin'in yeni sürümün çıkacağını duyurmuştuk sizlere.
Prosatforum vbulletin 3.7.0 Beta 2 sürümüne yükseltilmiştir.Eklenen görebileceğiniz yada göremiyeceğiniz birçok yeni özellik var 3,7 sürümünde.En hoş olanı ise profil sayfanızı kendize blog hazırlar gibi kişiselleştirebilmeniz.Örnek olarak benim profil sayfama bakabilirsiniz.
Bu konu açma amacım tabiki yukarıda yazılanlar değildi bu konuyu açma amacım forumumuzda sürüm yükseltilirken bir çok hata oluştu temanın uyumsuzluğu dil paketinin yetersizliği gibi.Sizden ricam gördüğünüz hataları,tr çevirisi yapılmamış bölümleri yada eksikleri bu konu aracılığı ile bize bildirmenizdir.
Saygılarımla...
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
Ustalar eklenti sorunuyla uğraşıyoruz bu sorun sunuc değişmesindne kaynaklandı malesef:(
Sunucu güvenli modda olduğu için yeni klasör izni alamıyor forum.Hakan abi kişiye özel bir durum yok sansla ilgili forum mevcut klasörlere eklenti ekletiyor ama bazı dosya yüklemeler için klasör açma izni istiyor.:ok
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
Ustalar eklenti sorunuyla uğraşıyoruz bu sorun sunuc değişmesindne kaynaklandı malesef:(
Sunucu güvenli modda olduğu için yeni klasör izni alamıyor forum.Hakan abi kişiye özel bir durum yok sansla ilgili forum mevcut klasörlere eklenti ekletiyor ama bazı dosya yüklemeler için klasör açma izni istiyor.:ok
saglık olsun dostum,sorun u en kısa zamanda cözebilmeniz dileğimle saglıcakla kalın iyi çalışmalar..