bende siz saygi deger arkadaslarla bazi seyler paylasmak istiyorum fakat nasil yapildigi konusunda hic bi fikrim yok yardim ederseniz sevinirim tsk
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan yardim Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : bende siz saygi deger arkadaslarla bazi seyler paylasmak istiyorum fakat nasil yapildigi konusunda hic bi fikrim yok yardim ederseniz sevinirim ...
bende siz saygi deger arkadaslarla bazi seyler paylasmak istiyorum fakat nasil yapildigi konusunda hic bi fikrim yok yardim ederseniz sevinirim tsk
buyrun aşağıdaki bölümde gereken tüm açıklamalar vardır:tup:
http://www.prosatforum.com/forum/forumdisplay.php?f=152
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
foruma bazi pc programlari upload yapip arkadaslarla paylasmak icin yardim istemistim
tsk
oncelikle depo adreslerinden birisine girmeniz lazim tavsiyem www.archiv.to sitesi ...
Bilgisayarinda winrar programi yuklu ise paylasima sunmak istedigin dosyaya sag klikle add to archive (Arsive ekle) kismina gel (Dosya boyutun 250 mb gecmesin) ve .rar kismindan dosyayi ziple....
archiv.to adresinden Upload yazan yere bas ve goz at ile zipledin dosyayi sec.. Ilgili aciklamalari doldur sonra (datei hochladen - ) upload butonuna bas ve dosya depoya yuklenene kadar bekle...
yukleme bitince sana iki link verecek en ustteki (DOWNLOAD LiNK) download linkini komple kopyala ve konundaki download adresine bu linki yapistir...
Hadi kolay gelsin ve hayirli paylasimlar....
Konu MuNZuR tarafından (23-10-2007 Saat 13:49 ) değiştirilmiştir.
Ucurtmalar Ruzgar Gucu ile Degil ;
O Guce Karsi Durduklari icin UCARLAR...
MuNZuR Derki : Insan olarak bildigim bir sey varsa oda hic bir sey BiLMEDiGiMDiR....
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)